Over de zaken die aandacht behoeven bij de installatie van het bouwen van reclamemachines

2020-10-10 10:40:24 hongling

广告机定制

De aan de muur gemonteerde reclamespeler omvat de installatieomgeving, installatielocatie, steunlager, dragende muuromstandigheden, enz., En installatievaardigheden moeten tijdens de installatie worden beheerst om een normaal gebruik van de lcd-reclamespeler te garanderen.

1. Installeer de muur stevig

De installatie van aan de muur gemonteerde reclamespelers stelt strenge eisen aan de stevigheid van de muur Consumenten dienen de cementstructuur van hun eigen huis te onderzoeken alvorens de aan de muur bevestigde reclamespelers te installeren.

Consumenten moeten aan de muur gemonteerde reclamespelers installeren op massieve bakstenen, beton en andere zeer sterke muren. Als je op een houten muur of een muur met een dikke oppervlaktedecoratielaag wilt plaatsen, moet je eerst verstevigings- en ondersteuningsmaatregelen nemen.

Bovendien moeten we begrijpen dat het draagvermogen van het installatieoppervlak niet minder dan 4 keer het werkelijke draagvermogen van het digitale bord mag zijn, en dat de reclamespeler na installatie niet mag kantelen als het 10 ° heen en weer wordt gekanteld.

2. De omgeving mag niet vochtig zijn

Aan de muur gemonteerde reclamespelers mogen niet gedurende lange tijd in een vochtige omgeving worden geplaatst, omdat veel tv's niet waterdicht zijn, waardoor de installatielocatie voor narrowcasting te dicht bij vocht de tv zal beschadigen.

Bovendien moeten sterke elektriciteit en objecten met een sterk elektromagnetisch veld zoveel mogelijk worden vermeden. Zo moeten elektromagnetische apparaten, mobiele telefoons en andere elektrische apparaten die naar believen kunnen worden verplaatst zo ver mogelijk van de tv worden verwijderd, en andere grote huishoudelijke apparaten mogen niet in de buurt van de reclamemachine worden geplaatst.

Drie, de beugel moet worden geselecteerd

1. Het is erg belangrijk om een geschikte muurbeugel voor reclamemachines te kiezen. Kijk allereerst naar de classificatie van beugels Momenteel zijn beugels op de markt voornamelijk onderverdeeld in verstelbare hoekhangers en vaste hoekhangers.

2. Ten tweede moet de narrowcasting-wandsteun ervoor zorgen dat de narrowcasting-machine na installatie gemakkelijk te onderhouden en te repareren is en gemakkelijk te demonteren is zonder het installatieoppervlak en het montageframe te beschadigen.

3. Controleer bij het kopen van een muurbevestiging of de montagebeugel muuraansluitingsonderdelen, productaansluitingsonderdelen, bevestigingsonderdelen, installatieschema's en bedieningsinstructies bevat en moet voldoen aan de internationale VESA-organisatie FDMI-norm.

Bovendien wordt de aan de muur gemonteerde reclamespeler redelijk geïnstalleerd via de bovenstaande stappen, wat niet alleen ruimte bespaart, maar ook een decoratie wordt om individuele woonruimtes te verfraaien.