Wat is de FPC in de LCD-module?

2020-10-10 10:49:43 hongling

Wat is de FPC in de LCD-module?
Over FPC-kabels gesproken, iedereen moet weten of bekend zijn met wat FPC is? FPC kan naar functie in vele typen worden verdeeld, zoals FPC-antenne, FPC-aanraakscherm, FPC-capacitief scherm, enz. FPC-kabel is er een van, in termen van de leek is FPC-kabel een verbindingskabel.
De samenstelling van FPC-kabel
Omdat de FPC-kabel een soort FPC is, is de samenstelling hetzelfde als die van FPC. FPC is over het algemeen langwerpig en beide uiteinden zijn ontworpen als insteekbare pinnen, die rechtstreeks op de connector kunnen worden aangesloten of aan het product kunnen worden gelast. Het midden is over het algemeen een circuit, omdat de FPC-kabel een zekere mate van flexibiliteit nodig heeft, daarom is het basismateriaal over het algemeen gewalst koper, dat bestand is tegen kronkelig en flexibel. Het proces van FPC-kabel Het oppervlaktebehandelingsproces dat voor FPC-kabel wordt gebruikt
Over het algemeen is het zwaar goud, af en toe is er anti-oxidatie. Het anti-oxidatieproces is echter niet bestand tegen hoge temperaturen en de duurzaamheid van het milieu is slechter dan dat van onderdompelingsgoud. De prijzen van de twee zijn vergelijkbaar. Daarom wordt de meeste van de onderdompelingsgoudtechnologie gebruikt. Daarnaast zijn er processen als vertinnen en tinnen spuiten, maar de temperatuurbestendigheid van FPC is over het algemeen lager dan 280 graden Celsius, en de temperatuur van het tinnen spuiten zal boven 300 graden Celsius zijn, en de hardheid van de soldeerpasta is klein, dus het wordt zelden gebruikt. De functie en het gebruik van FPC De functie van FPC-kabel is om twee gerelateerde onderdelen of producten te verbinden. Tegenwoordig hebben veel producten de platte kabel gebruikt vanwege zijn flexibiliteit.FPC platte kabel is gebruikt in veel producten zoals printers, mobiele telefoons en notebooks.


标签: LCD-module