Analyse van tien voordelen van een full-colour LED-display

2020-10-10 10:35:51 hongling

Analyse van tien voordelen van een full-colour LED-display
Met de ontwikkeling en vooruitgang van de wetenschap en technologie van die tijd, verschijnen er steeds meer full-colour LED-displays rond het publiek Wat zijn de voordelen van full-colour LED-displays om mensen aan te trekken? Caimingxing Optoelectronics introduceert u de tien voordelen van een full-colour LED-display:


 


1. Het systeemontwerp is geavanceerd en redelijk, het weergave-effect is stabiel en de installatie en het onderhoud zijn handig.


 


2. Werk voor alle weersomstandigheden: levendige kleuren, hoge verversingssnelheid, antistatisch, stofdicht, goed warmteafvoereffect, hoge kostenprestaties.


 


3. Weergavemodus: naar links en rechts bewegen, op en neer, naar links en naar rechts, openen en sluiten, knipperen, directe weergave, etc.


 


4. Met behulp van programmabewerkings- en afspeelsoftware kunt u tekst, afbeeldingen, afbeeldingen en andere informatie met de muis bewerken, toevoegen, verwijderen en wijzigen. De inhoud van de opstelling wordt opgeslagen op de controlekaart en de informatieweergave wordt automatisch weergegeven in een lus volgens de programmatabel.


 


5. Sterke lichtsterkte: binnen de zichtbare afstand, wanneer de zon op het schermoppervlak schijnt, is de inhoud van het display nog duidelijk zichtbaar.


 


6. Goede kijkhoek: zowel de horizontale als de verticale kijkhoeken zijn groot, wat geschikt is voor omgevingen met een brede horizontale distributie en een grote valhoogte.


7. Goed effect: met behulp van niet-lineaire puntsgewijze correctietechnologie is de tekst duidelijker en is het gevoel van hiërarchie sterker;


 


8. Sterke betrouwbaarheid: met behulp van gedistribueerde scantechnologie en modulaire ontwerptechnologie zijn de betrouwbaarheid en stabiliteit hoger;


 


9. Gediversifieerde weergavemodi: ondersteuning voor meerdere weergavemodi;


 


10. Handige bediening: de bewerkte inhoud van de computer wordt naar de systeembesturingskaart gestuurd en de bewerkte inhoud kan worden weergegeven De bediening van het systeem is erg handig.