Inventarisatie van interactieve LED-vloertegelschermtoepassingen

2020-10-10 10:34:27 hongling

Wat zijn de toepassingen van led interactieve vloertegels? Inventarisatie van interactieve LED-vloertegelschermtoepassingen

Jonge mensen die op zoek zijn naar opwinding, zullen ervoor kiezen om het huidige hete glaspad uit te dagen. Nee, korte video's over het onderwerp "de weg met gebroken glasplaten als je erop stapt" circuleerden wild op Weibo. Veel toeristen waren bang voor de sporen van gebroken glas en het geluid van hun benen, zelfs als ze in hun broek plassen. Terwijl ze huilde en lachte, moest ze rillen.

Het blijkt dat dit een technisch effect is dat wordt veroorzaakt door de landschappelijke plek die opzettelijk het "gebroken" glas simuleert. Radarapparatuur is op de brug geïnstalleerd om de stappen van mensen te voelen. Wanneer de treden vallen, toont het interactieve led-vloertegelscherm een afbeelding van gebroken glas, zodat u Waar ging ik heen, waar brak het glas, en vergezeld van het "klik" -geluid van krakend glas, omringt het geluidseffect driedimensionaal, dus ik kan niet zeggen of het gebroken glas het glas is of mijn eigen breekbare glazen hart!

 

 

LED-interactief vloertegelscherm is hot en populair bij landschappelijke ontwikkelaars

 

Zoals de naam al aangeeft, is het LED-vloertegelscherm een gepersonaliseerd LED-display dat speciaal is ontworpen voor de grond.In vergelijking met het traditionele LED-display is het LED-vloertegelscherm speciaal ontworpen in termen van draagkracht, beschermende prestaties en warmteafvoer, zodat het zich kan aanpassen aan hoge Intensief trappen, lange tijd normale werking. Naarmate de technologie zich verder ontwikkelt, zijn er op basis van het LED-vloertegelscherm apparatuur zoals druksensoren, capacitieve sensoren of infraroodsensoren. Wanneer een persoon beweegt op het vloertegelscherm, kan de sensor de positie van de persoon detecteren en informatiefeedback activeren Geef het aan de hoofdcontroller en vervolgens beoordeelt en voert de hoofdcontroller logisch het bijbehorende weergave-effect uit, namelijk het interactieve LED-vloertegelscherm.

 

De tijden gaan vooruit en de velden en vormen van LED-displaytoepassingen veranderen voortdurend. Als er wordt gezegd dat het conventionele LED-scherm dat op de grond staat behoorlijk bevredigend is en persoonlijkheid mist, en het gigantische LED-hemelscherm dat aan het plafond wordt gehesen, onzichtbaar is, dan is het interactieve LED-vloertegelscherm dat interactie tussen mensen op de vlakke vloer kan realiseren ongetwijfeld een succes. Meer geliefd bij mensen.

 

 

Is net als de toepassing van led interactieve vloertegels op de glazen plankweg. In de afgelopen jaren zijn wegen met glazen planken populair bij toeristen. Volgens onvolledige statistieken heeft China in de afgelopen 3 jaar meer dan 60 wegen met glazen planken geopend. Interactieve LED-vloertegels vertrouwen op hun hoge dragende, interactieve, gemakkelijke en beschermende prestaties. De eigenschappen van warmteafvoer en warmteafvoer zijn de beste partner geworden voor gecombineerde toepassing met de glazen plankweg. De realistische beeldkwaliteit en de driedimensionale geluidseffecten geven het hele project meer belangstelling en trekken een groot aantal toeristen aan. Het led-interactieve vloertegelscherm is het "zoete gebakje" geworden van grote landschappelijke ontwikkelaars en luidt een snelgroeiende enorme markt in.

 

 

Geboren voor podiumschoonheid, voor een meeslepende kijkervaring

 

Aan het begin van de oprichting was het interactieve LED-vloertegelscherm eigenlijk geboren voor het podium.Om een meer schokkend podiumeffect te creëren, kan het innovatieve LED-vloertegelscherm de video-inhoud van tevoren ontwerpen en vervolgens voldoen aan de behoeften van het podium om een Het effect van asynchroon afspelen. Het gepresenteerde expressie-effect is ook heel helder en kleurrijk, waardoor mensen een gevoel van driedimensionale ruimte krijgen, een nieuwe koers van podiumschoonheid wordt onthuld en een gulzig feest voor het publiek wordt gebracht.

 

Tegenwoordig wordt het enorme effect van interactieve LED-vloertegels in toneelvoorstellingen gebruikt *, live-uitzendingen, prachtige scènes, slow-motion afspelen, close-ups, het creëren van een speciale achtergrondomgeving, enz., Om de artistieke opvatting van de voorstelling ten volle en levendig te maken De combinatie van foto's en schokkende muziek kan een moderne scène creëren die mensen het gevoel geeft dat ze ter plaatse zijn. En met de niet-aflatende inspanningen van de led-displayfabrikanten, kan het led-vloertegelscherm niet alleen de interactie tussen de grond en de mens-machine realiseren, maar ook de interactie tussen de grond en de muur, en de koppelingsinteractie die bestaat uit het led-interactieve vloertegelscherm en het led-interactieve achtergrondscherm, of het nu een display is Toch laten de resultaten zien dat ze de hightech-normen hebben bereikt en diep geworteld zijn in de harten van de mensen.

 

 

De ontwikkeling van de podiumkunstenmarkt bevordert de verdere verbetering van de podiumvereisten.Om een mooi live-effect voor het concert te creëren en meer publiek aan te trekken, hebben led-fabrikanten en decorontwerpers veel geld geïnvesteerd. Met de geleidelijke volwassenheid van detectietechnologie, wordt de combinatie van VR, holografische projectietechnologie en LED-vloertegelschermen steeds gebruikelijker. In de afgelopen jaren is er geen tekort aan klassieke podiumkunstkoffers. Op het Jiangsu Satellite TV-oudejaarsconcert werden interactieve LED-vloertegelschermen Gecombineerd met de holografische projectietechnologie creëerde het de tweedimensionale virtuele zanger Luo Tianyi, die gracieus verscheen in de vorm van schaatsen en een prachtige ijsmarkering op het podium tekende. Terwijl het de sfeer op het podium oproept, brengt het ook meer mogelijke uitvoeringsvormen naar het publiek.

 

Naast een groot aantal toepassingen op het gebied van glazen plankwegen en podiumkunst, zijn LED-vloertegels ook te zien in grote beurshallen, musea, bars, commerciële retail en andere toepassingen. In het Xuzhou Ginkgo Museum bijvoorbeeld werken het LED-vloertegelscherm en de omringende boogvormige LED-schermen met elkaar samen om een levendige ruimte-tijd tunnel te creëren, waardoor bezoekers het gevoel krijgen dat ze erin vastzitten; de interactieve LED-basketbalvloer is geïnstalleerd in de "Mamba" in het Shanghai Jiangwan Sports Center. "In het stadium. Het rennen en springen van spelers wordt ingevoerd in de vorm van druk op de sensor in het stadion-led-vloertegelscherm. Continu is het de bewegingsspoor van de speler. Dankzij het vooraf ingestelde programma en het interactieve sensorapparaat kan het beeld op het stadion in verschillende scènes worden weergegeven. Schakelaar in het midden, zodat dit led-vloertegelscherm elke speler een oogverblindende basketbaltrainingservaring kan bieden.

 

Echter, met het grotere aantal mensen dat naar de voorstelling kijkt, worden er nu meestal concerten gehouden in de gymzaal.De getrapte stoelen vermijden de situatie dat het publiek de LED-vloertegels niet kan zien vanwege de menigte. Tegelijkertijd, naarmate de kosten van LED-vloertegelschermen dalen, gaan meer mensen LED-vloertegelschermen gebruiken en zullen ze ook proberen LED-vloertegelschermen te gebruiken.Daarom zal de vraag naar LED-vloertegelschermen toenemen en is de toekomst onbeperkt.