Zes beschermende maatregelen voor LED-kleurendisplay buitenshuis

2020-10-10 10:32:43 hongling

Door het temperatuurverschil tussen binnen- en buitengebruik is het onderhoud en de bescherming van LED-display ook anders. De zomer komt eraan en het weer wordt warmer en heter. Het grootschalige openlucht aardbeienmuziekfestival en de tourende optredens zijn echter in principe hetzelfde als de trend van voorgaande jaren. Dit seizoen begint te zegevieren. De installatie van een full-colour led-display voor buiten moet beschermende en onderhoudsmaatregelen nemen om te voorkomen dat de buitenomgeving het normale gebruik van een led-kleurenscherm beïnvloedt. Hoe warmte af te voeren en regen te voorkomen? Nu zal ik 6 beschermende maatregelen introduceren voor led-kleurendisplay buitenshuis. 
 广告机定制

1. Bliksembeveiligingsmaatregelen voor installatiegebouwen en schermen

 

Om te voorkomen dat het full-colour LED-display wordt aangevallen door sterke elektromagnetische golven veroorzaakt door bliksem, moeten de behuizing van het scherm en de buitenste beschermlaag van de verpakking van het full-colour LED-display worden geaard en moet de weerstand van de geaarde lijn minder zijn dan 3 ohm, waardoor de De door onweer veroorzaakte stroom kan op tijd uit de aarddraad worden afgevoerd.

 

2. Waterdichte, stofdichte en vochtbestendige maatregelen voor het gehele scherm

 

Op de kruising van de doos en de doos, evenals de kruising van het scherm en het installatieobject onder kracht, moet een naadloze verbinding worden gemaakt om waterlekkage en vocht te voorkomen. Binnen het scherm moeten goede afwaterings- en ventilatiemaatregelen zijn, als er binnenin waterophoping is, kan dit op tijd worden opgevangen.

 

3. Over de keuze van circuitchip

 

In het noordoosten van China kan de temperatuur in de winter over het algemeen oplopen tot tien graden onder nul. Bij het selecteren van circuitchips is het noodzakelijk om industriële chips te kiezen met een werktemperatuur van min 40 graden Celsius, wat 80 graden Celsius betekent. Laag zorgt ervoor dat het scherm niet start.

 

4. Onderhoud van warmteafvoer

 

Voor gebruikers van een full-colour LED-display buitenshuis, moeten we letten op de temperatuurveranderingen van het full-colour LED-display. Omdat de temperatuur te hoog is, wordt het full-colour LED-display volledig vernietigd. Het wordt aanbevolen om het full-colour LED-display binnen 20 vierkante meter niet Om een airconditioner te gebruiken zijn twee kleine ventilatoren voldoende.

 

5. Ventilatiemaatregelen moeten in het scherm worden genomen

 

Wanneer het scherm wordt geactiveerd en werkt, zal het een bepaalde hoeveelheid warmte genereren.Als de warmte niet wordt afgevoerd en zich tot een bepaald niveau verzamelt, zal de interne omgevingstemperatuur te hoog zijn, wat de werking van het geïntegreerde circuit zal beïnvloeden en in ernstige gevallen kan leiden tot burn-out. Het display doet het niet. Daarom is het noodzakelijk om de ventilatie- en warmtedissipatiemaatregelen binnen het scherm goed uit te voeren, en de temperatuur van de interne omgeving wordt tussen min 10 graden en 40 graden gehouden.

 

6, de keuze van de markeringslont

 

Door een LED-buis met hoge luminantie te kiezen, kunnen we goede resultaten weergeven in direct zonlicht, en het kan ook het contrast met de omgeving verbeteren, zodat het publiek van de foto breder is, in de verte is de kijkhoek breed De plaats presteert nog steeds goed.