5 puntenplanning en inzet van LCD-reclamemachine

2020-10-10 10:31:27 hongling

5 puntenplanning en inzet van LCD-reclamemachine


De inzet van de LCD-reclamemachine houdt rechtstreeks verband met het effect dat de latere promotie kan hebben.Om meer bedrijven in staat te stellen de rol van de lcd-reclamemachine te maximaliseren, moeten de volgende vijf punten worden gepland en ingezet.
LCD-reclamespeler
1. Plaats de bijbehorende locatie voor de bijbehorende inhoud: De inhoud bepaalt de locatie. Zoals we allemaal weten, is bij advertenties de locatie de sleutel om consumenten te bereiken, dus voordat u beslist waar u de lcd-advertentiemachine wilt plaatsen, moet u de inhoud die op het scherm wordt weergegeven plannen. Als het publiek van het product bijvoorbeeld studenten zijn, moet de LCD-advertentiemachine worden geplaatst in studentenappartementen en andere plaatsen waar studenten vaak binnenkomen en vertrekken; als het weer en verkeer wordt getoond, kan het bij de ingang en uitgang van de gemeenschap worden geplaatst; als het product bij het publiek wordt geplaatst Zorg ervoor dat het scherm van de lcd-reclamespeler kan worden aangeraakt om te communiceren. Voordat we LCD-reclamespelers inzetten, moeten we daarom eerst een goed doelplan ontwikkelen, overwegen wanneer en waar het publiek deze informatie nodig heeft en op basis hiervan hun plaatsing bepalen.
2. Zorg ervoor dat de inhoud voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is: als consument hoopt iedereen dat ze gemakkelijk de informatie kunnen krijgen die ze nodig hebben. Dus zelfs de grootste en slimste schermen zullen niet de aandacht trekken als ze op hoge plafonds worden geïnstalleerd. De gebruikelijke installatie is dat het scherm zich op ooghoogte of iets hoger bevindt. Als consumenten de advertentiemachine niet eenvoudig kunnen lezen of ermee kunnen communiceren, zijn de eerdere inspanningen van de handelaars nutteloos. Inhoud waartoe gebruikers toegang hebben, is erg belangrijk voor interactieve prestaties. Als het bedrijf een interactieve advertentiemachine gebruikt, moet het rekening houden met de gebruiksgewoonten van het publiek.
3. Positionering in gebieden met veel verkeer: gebieden met veel verkeer zijn het meest geschikt voor LCD-reclamemachines. Hoewel iedereen dit geheim kent, zijn er nog steeds mensen die dit simpele geheim negeren bij het inzetten van LCD-advertentiespelers. Daarom moet bij de inzet niet alleen rekening worden gehouden met de esthetiek van de installatie, maar moet ook een plaats met veel verkeer worden geselecteerd, anders wordt er geen goed rendement op de investering behaald. Om meer publiek de push-informatie van de advertentiemachine te laten zien, is het daarom noodzakelijk om deze in te zetten in gebieden waar mensen vaak samenkomen. Bijvoorbeeld: wachtruimte voor liften, café, servicedesk, lounge, lobby, etc.
4. Kies het formaat van de LCD-reclamespeler op basis van uw behoeften: de meeste mensen denken dat de grootformaat reclamespeler met groot scherm de gebruikers een goede ervaring kan bieden. In feite is dit niet juist. Het scherm moet worden bepaald op basis van de daadwerkelijke installatieomgeving. Je kunt niet blindelings een groot formaat nastreven. Een klein formaat kan zelfs een goede ervaring opleveren. In sommige omgevingen kan een klein scherm met een enkele berichtenlijst effectiever zijn dan een groot scherm met veel inhoud in meerdere gebieden. U kunt kleine displays in cabines, bibliotheken of zelfs kantinecabines plaatsen om gerichte advertenties en aankondigingen te verzenden.
5. Combineer mobiele telefoons om ze slim en persoonlijk te maken: Nu de lcd-advertentiespeler is ingezet, kunnen we overwegen om mobiele telefoons te combineren om deze slimmer en persoonlijker te maken, zodat gebruikers toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben zonder voor het scherm te hoeven staan. Verkopers kunnen informatie-afspeellijsten maken die geschikt zijn voor smartphones en tablets, zodat kijkers direct een RSS-feed kunnen pakken of online kunnen gaan om gerelateerde aankondigingen te lezen. U kunt zelfs een snelle applicatie maken om luisteraars een snelkoppeling te geven om op de hoogte te blijven.


Tags: LCD-reclamespeler