Hoe kunnen we de LCD-reclamemachine effectief gebruiken om het rendement op de investering te verhogen?

2020-10-10 10:27:43 hongling

Hoe kunnen we de LCD-reclamemachine effectief gebruiken om het rendement op de investering te verhogen?


De klant besteedt de kosten om de LCD-advertentiemachine te kopen, het is niets meer dan proberen de aandacht van de consument te trekken via de inhoud die op de advertentiemachine wordt gepusht, om zo het doel van winst te bereiken. Dus, hoe kunt u de LCD-reclamemachine effectief gebruiken om het rendement op uw investering te verhogen?
LCD-reclamespeler
1. Wijziging: wanneer de inhoud van de lcd-reclamespeler zich niet in de aanmaakfase bevindt, kan het wat extra tijd kosten om een of twee extra versies te maken. Breng vervolgens de nodige wijzigingen aan op basis van de resultaten van de push, zodat de werkefficiëntie snel wordt verbeterd en inhoud kan worden gemaakt die het publiek leuk vindt.
2. Onderzoek: plaats de inhoudsinformatie of speciale promotie-informatie op de LCD-reclamemachine voor push-berichten en stel vervolgens enkele eenvoudige vragen aan het publiek. Hebben ze bijvoorbeeld de LCD-reclamemachine opgemerkt, hebben ze de inhoud van de reclamemachine onthouden of hebben ze besloten om te kopen omdat ze de inhoud hebben gezien? Ze hebben in feite geen aanwijzingen of begeleiding en letten niet op details. Deze techniek vereist enige fysieke inspanning en energie, maar kan zeer waardevolle informatie opleveren.
3. Observatie: handelaars kunnen veel nuttige informatie krijgen van het publiek dat aandacht besteedt aan de inhoud. Zullen ze bijvoorbeeld blijven vanwege de scherminhoud? Hoe lang blijven ze? Zullen ze de inhoudsaanwijzingen volgen? Natuurlijk kost dit veel energie, maar ze kunnen veel informatie van het publiek oogsten, die voor latere besluitvorming is. Heeft een geweldig effect.
4. Interactie: stel productgerelateerde kwesties of informatie in die nauw verband houden met het publiek om hun aandacht te trekken en hen in staat te stellen de advertentiemachine vrij te bedienen en met bedrijven te communiceren. Met interactie is de LCD-reclamemachine als een machine die actief kan denken: hij kan de winkelervaring van consumenten verbeteren en het winkelplezier van consumenten vergroten, waardoor het aantal transacties en de conversie van producten toeneemt.


Tags: LCD-reclamespeler