Hoe de inhoud van een LCD-advertentiemachine in de detailhandel in te stellen

2020-10-10 10:16:39 hongling

Hoe de inhoud van een LCD-reclamemachine in de detailhandel in te stellen


De propagandamodus van de traditionele detailhandel is in feite onderverdeeld in tv-propaganda, straatpropaganda, huis-aan-huisverkoop, postervormige propaganda, enz. De opkomst van lcd-reclamemachines heeft dit fenomeen echter doorbroken. Allerlei innovatief ontworpen inhoud weet de consument stevig vast te leggen ' psychologisch.
LCD-reclamespeler
1. Het inhoudsontwerp is duidelijk en beknopt: het inhoudsontwerp moet de principes van duidelijkheid en beknoptheid volgen. Consumenten blijven tenslotte maar een korte tijd op de LCD-reclamemachine, dus bedrijven moeten zichzelf in de kortste tijd laten zien met de beste inhoud. De informatie die u wilt promoten. Natuurlijk moet de omgeving overeenkomen met de advertentie-informatie, anders zal de verlegenheid van onjuiste tekst verschijnen. Naast de inhoud moet de vormgeving helder en beknopt zijn, maar ook de inhoud levendig, zodat het publiek het nooit zal vergeten.
2. Kies het juiste systeem: Bij het kopen van de LCD-reclamespeler moet u een geschikt besturingssysteem kiezen. Zorg ervoor dat het systeem continu kan worden geüpgraded en bijgewerkt om zich aan te passen aan de voortdurende uitbreiding van het bedrijf in de toekomst, zonder dat u in de toekomstige uitbreiding opnieuw hoeft aan te schaffen. De hele machine.
3. Werk de inhoud op tijd bij: Het meest aantrekkelijke van de LCD-reclamemachine is dat deze de juiste informatie op het juiste moment aan de juiste mensen kan leveren, dus u moet bij het ontwerpen goed opletten dat u de inhoud van de reclamemachine tijdig bijwerkt. U kunt niet vertrouwen op handmatige updates, u kunt het beste het netwerk gebruiken om op afstand te updaten, dit maakt niet alleen fouten, maar combineert ook de meest recente informatie om ervoor te zorgen dat de informatie niet achterblijft.
4. Zorg voor informatiebeveiliging en -stabiliteit: in elke verbinding van gegevensoverdracht moeten software en hardware in verschillende mate worden versleuteld om de veiligheid en stabiliteit van het systeem te waarborgen. Als de afgespeelde inhoud is gehackt of onstabiel is geweest, is het gemakkelijk om klanten een slechte ervaring te bezorgen.
5. Besteed aandacht aan het algehele effect: nadat u de LCD-reclamemachine heeft laten draaien, moet u op de reclame letten, maar ook op het effect van de reclame en op het algehele effect letten om de constructie van het LCD-reclamemachinesysteem te voltooien.


Tags: LCD-reclamespeler