Waarom is de installatie en plaatsing van LCD-reclamemachines voor buitengebruik mislukt?

2020-10-10 10:15:27 hongling

Waarom is de installatie en plaatsing van LCD-reclamemachines voor buitengebruik mislukt?


Lcd-reclamemachines voor buiten zijn een relatief algemeen slim commercieel weergaveapparaat geworden.Tegenwoordig pleiten verschillende landen voor de bouw van slimme steden. Lcd-reclamemachines voor buiten hebben niet alleen aanzienlijke resultaten geboekt op commercieel gebied, maar spelen ook een belangrijke rol bij de bouw van slimme steden. effect.
De meeste LCD-reclamemachines voor buiten worden geplaatst in busstations, luchthavens, treinstations, dokken, parkpleinen, vrijetijdsplekken, toeristische attracties, high-end gemeenschappen, enz., Die de diversiteit en levendigheid van multimedia video-informatie integreren en de informatieversie realiseren. Gecentraliseerd beheer op afstand en inhoudupdate op elk moment, zodat het publiek de nieuwste informatie de eerste keer kan ontvangen.
Outdoor LCD-reclamemachine


Omdat het buitenshuis wordt gebruikt, heeft het echter te maken met veel problemen en moeilijkheden die technisch moeten worden opgelost. Bijvoorbeeld veiligheidsbescherming, zelfdestructief testen, waterdicht en stofdicht, ventilatie en warmteafvoer, etc. Volgens onvolledige statistieken is ongeveer 60% van de projecten voor LCD-reclamemachines voor buitengebruik mislukt omdat ze de volgende vier belangrijke pijnpunten van klanten niet hebben opgelost:


1. Het niet op tijd afhandelen van de apparatuur doordat het externe afval (zoals voedselzakken) in de luchtinlaat wordt geblazen, of het filterstof is te veel om het uitlaatsysteem van de machine te blokkeren, wat resulteert in een slechte thermische cyclusschade aan de apparatuur;


2. Door de mens veroorzaakte opzettelijke schade, zonder bewijs om aangifte te doen bij de politie;


3. Real-time schermbewaking is niet mogelijk en handmatige inspectie is duur;


4. De waterdichte maatregelen zijn niet aanwezig, waardoor de watertoevoer defect raakt;
Kenmerken van faalgevallen:


1. Het LCD-scherm is volledig zwart 2. Terwijl het scherm normaal wordt weergegeven, kan de andere kant niet worden weergegeven 3. De helderheid wordt ernstig verzwakt na een periode van gebruik 4. De veiligheidsmaatregelen van de machine zijn niet aanwezig, wat ongevallen veroorzaakt, enz .;


Label: buiten LCD-reclamemachine