Voorzorgsmaatregelen bij de bediening en het gebruik van Shenzhen LED groot scherm

2020-10-10 10:11:43 hongling

Voorzorgsmaatregelen bij de bediening en het gebruik van Shenzhen LED groot scherm

1. Voorzorgsmaatregelen voor het omschakelen van het grote LED-scherm:


1, schakelvolgorde:


Als het scherm is ingeschakeld: eerst inschakelen en vervolgens het scherm inschakelen.


Bij het uitschakelen van het scherm: schakel eerst het scherm uit en daarna weer uit


(Schakel eerst de computer uit zonder het beeldscherm uit te schakelen; hierdoor verschijnen er heldere vlekken op het scherm, brandt de lamp en zijn de gevolgen ernstig.)


2, het interval tussen het wisselen van schermen moet groter zijn dan 5 minuten;


3. Nadat de computer de technische besturingssoftware heeft geopend, kan het scherm worden ingeschakeld.


4. Vermijd het inschakelen van het LED-display in een volledig witte schermtoestand, omdat de impactstroom van het systeem op dit moment het grootst is.


5. Schakel het scherm niet in als het niet onder controle is, omdat de inschakelstroom van het systeem op dit moment het grootst is.


6. Wanneer de omgevingstemperatuur te hoog is of de warmteafvoer niet goed is, moet u oppassen dat u het scherm gedurende lange tijd niet aanzet.


7. Wanneer een deel van het grote LED-scherm erg helder is, dient u het scherm op tijd uit te schakelen, het is niet aan te raden om het scherm in deze toestand langdurig aan te zetten.


8. Het blijkt vaak dat de aan / uit-schakelaar van het beeldscherm is uitgeschakeld, dus controleer het scherm of vervang de aan / uit-schakelaar op tijd.


9. Controleer regelmatig de stevigheid van de haken. Als er sprake is van speling, let dan op tijdige afstelling, versteviging of update de hangende delen.


10. Vermijd, afhankelijk van de omgeving van het grote scherm en het controlegedeelte, insectenbeten en plaats indien nodig medicijnen tegen knaagdieren.


2. Wijzigingen en voorzorgsmaatregelen voor wijzigingen in het besturingsgedeelte


1. Het netsnoer van de computer en het bedieningsgedeelte mogen niet omgekeerd worden aangesloten en moeten strikt volgens de oorspronkelijke positie worden aangesloten. Als er randapparatuur is, test dan nadat de verbinding is voltooid of de behuizing onder spanning staat.


2. Controleer bij het verplaatsen van besturingsapparatuur, zoals computers, of de aansluitdraden en besturingskaarten los zitten voordat u het apparaat inschakelt.


3. De positie en lengte van de communicatielijn en de platte verbindingslijn kunnen niet naar believen worden gewijzigd.


4. Als na het verplaatsen kortsluiting, struikelen, draadverbranding, rook en andere abnormale verschijnselen worden gevonden, mag de vermogenstest niet worden herhaald en moet het probleem op tijd worden gevonden.


三 Voorzorgsmaatregelen voor de werking en het gebruik van de software


1 Softwareback-up: WIN2003, WINXP, applicaties, software-installatieprogramma's, databases, enz. Het wordt aanbevolen om de "one-key restore" -software te gebruiken voor eenvoudige bediening.


2 Vaardigheid in installatiemethoden, origineel gegevensherstel en back-up.


3 Beheers de instelling van regelparameters en de wijziging van basisgegevensvoorinstellingen


4 Vaardigheid in programma, bediening en bewerking.


5 Controleer virussen regelmatig en verwijder irrelevante gegevens


6. Niet-fulltime personeel, gebruik het softwaresysteem niet.


Shenzhen LED LCD-scherm expert