Wat gebeurt er met de toekomstige ontwikkelingstrend van touch all-in-one

2020-10-10 10:13:01 hongling

Wat gebeurt er met de toekomstige ontwikkelingstrend van touch all-in-one


     Nu er steeds meer intelligente high-tech elektronische producten op de markt zijn, zijn mensen er tegenwoordig geleidelijk aan gewend geraakt om slimme producten te gebruiken om hen verschillende diensten en hulp te bieden, die niet alleen de levensstijl van mensen veranderen, maar hen ook Veel gemak. Als een eenvoudig en praktisch apparaat voor interactie tussen mens en computer, wordt de alles-in-één-aanraakmachine nu op steeds meer industrieterreinen toegepast. Het toepassingsgebied wordt steeds groter, het toepassingsgebied blijft toenemen en de applicatiefuncties worden voortdurend ontdekt door gebruikers.
    De touch all-in-one is een computer alles-in-één-product dat industriële besturings-moederbord, computer, display, touchscreen en andere hardware integreert. Het integreert meerdere functies zoals computer, tv, touchscreen, audio, multimedia en internet. Volgens de huidige markt De toepassingssituatie van kan grofweg worden onderverdeeld in: touch all-in-one aanleren, touch all-in-one meeting, touch-onderzoek all-in-one, touch-reclamemachine, touch-printing all-in-one, lcd-splitscherm, etc. Met de voortdurende uitbreiding van de marktvraag en de voortdurende verbetering van technologische innovatie, wordt aangenomen dat er in de toekomst steeds meer toepassingsvereisten zullen zijn voor all-in-one computers met aanraking. Dus, hoe zal de toekomstige ontwikkelingstrend van touch all-in-one eruitzien?
    Ten eerste zal hardware sneller reageren om de efficiëntie te verbeteren is om de economische efficiëntie te verbeteren. Voor ondernemingen, detailhandelaren en elke gebruiker is ervaring een belangrijke sleutel die hun aandacht en begrip beïnvloedt. Mensen hebben altijd een snelle reactie nodig. Ja, we hebben een snellere en betere service nodig.
    Ten tweede, kleinere pixelpitch en hogere resolutie. Hoewel Huashi FVASEE een 4k LCD-scherm heeft gelanceerd, is het grootste deel van de markt nog niet populair geworden. Verwacht wordt dat 4k-technologie de commerciële markt zal betreden en zelfs over twee jaar zal worden toegepast in de woning. De toepassing van 4k lcd-schermen op het gebied van elektronische apparatuur zoals touch all-in-ones of touch displays zal een onvermijdelijke trend worden.
    Ten derde is het onderscheid tussen apparatuurfuncties duidelijker: onderneming, detailhandel, overheid, onderwijs, thuisgebruik, enz. Er zullen duidelijkere onderscheidingen zijn, zoals alles-in-één aanraakconferenties, alles-in-één aanraakaanrakingen, commerciële aanraakinformatiemachine, reclamemachine enz. Afhankelijk van de aard van de branche, zullen er meer verschillende overwegingen worden gemaakt in termen van uiterlijk, interne configuratie en software.
    Ten vierde is het toepassingsgebied populairder. De vooruitgang van de technologie zal de voortdurende innovatie van touch all-in-one-producten, steeds krachtigere functies, de voortdurende uitbreiding van het scala aan applicaties, het toenemende aantal applicaties en mensen zullen ook graag meer touch gebruiken Eén machine.