Aandachtspunten bij het kiezen van een interactieve interactieve all-in-one voor lesgeven

2021-03-19 08:38:47 hongling

Aandachtspunten bij het kopen van een interactieve interactieve all-in-one voor lesgeven:
1.Selectie schermbody: er zijn glazen LCD-schermen en originele LCD-schermen op de markt; veel consumenten weten niet dat het oppervlak hetzelfde is, in feite kan de hele achterkant worden onderscheiden, dus het is erg belangrijk om een stabiel LCD-scherm te kiezen scherm. Over het algemeen is het aan te raden om het originele merk LCD-scherm te kiezen, zoals LG / Samsung / Sharp / Chi Mei / AUO, etc. Het originele A-standaard LCD-scherm is stabieler en heeft een langere levensduur.
2. Aanraaktechnologie: de meeste gebruikers die ervoor kiezen om interactieve tablet-all-in-ones te gebruiken, waarderen de prestaties van de aanraaktechnologie van het product. Let daarom bij het kiezen op welke aanraaktechnologie wordt gebruikt en of de aanraakgevoeligheid en nauwkeurigheid ervan kunnen voldoen aan de vraag van gebruikers. . Huashi raadt het gebruik van professionele infrarood-meerpuntstechnologie aan voor het lesgeven, waarmee meerdere mensen soepel kunnen schrijven, snel kunnen schrijven, doorlopende lijnen, niet-driftende, nauwkeurige aanraakoplossing.
3. Hostconfiguratie: de hostconfiguratie van de interactieve slimme tablet is vergelijkbaar met die van een kantoorcomputer, maar er zijn veel modellen om uit te kiezen. De redacteur van China Vision raadt aan om de configuratie voor het hoogste punt te selecteren tussen i3 en i5, en de bovenstaande modellen zijn uitgerust: dus de opstartsnelheid, de computerconfiguratie openen met een hoge bestandssnelheid, een snelle klikreactie en een hoge rijsnelheid.
4. Functionele toepassing: u kunt interactieve software van het besturingssysteem installeren, toegang tot internet, videoweergave, beeldpresentatie, Word, Excel, ppt-presentatiedocumenten, enz. Tegelijkertijd ondersteunt het overeenkomende elektronische whiteboard schrijven, annoteren en andere functies.
5. Touch-besturingssysteem: Veel gebruikers denken erover na of ze Android / Windows twee besturingssystemen of een enkele willen gebruiken. De redacteur van China Vision vat de feedbackinformatie van gebruikers samen. De meeste klanten houden van het eenvoudige en gemakkelijk te bedienen enkele Windows-besturingssysteem. system touch all-in-one.2 Dit systeem is vatbaar voor problemen en gebruikers zijn vatbaar voor verkeerde bediening tijdens het gebruik, en de algehele bediening is niet erg handig.
6. De ervaring van aanraakproducten: de toekomst is een tijdperk van ervaringsconsumptie. Voor interactieve tabletonderwijs, hoge opstartsnelheid, gevoelige klikreactie, soepel schrijven, continu schrijven, doorlopende lijn, snel lopende bestanden en niet gemakkelijk tot frequente problemen zijn de keuze geworden Aankoopvoorwaarden.
7. Merk van de fabrikant: Merk is erg belangrijk, maar het is belangrijker om de fabrikant te kiezen. Alleen door de juiste fabrikant te kiezen die de kwaliteit van het product kan garanderen, kunt u een perfecte after-sales service krijgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken na aanschaf van de machine, dus bij aankoop. Zorg voor een diepgaand begrip van de fabrikant.