Hoe lang is de kabel tussen de LCD-displaymodule en de besturingskaart?

2021-03-19 09:13:06 hongling

Hoe lang is de kabel tussen de LCD-displaymodule en de besturingskaart?

Bij het daadwerkelijke gebruik van de LCD-module is het vanwege de productstructuur, elektromagnetische interferentie, olievervuiling enz. Altijd nodig om de LCD-module en de besturingskaart zo ver mogelijk weg te houden, zoals lasermarkeermachines, lasergravure machines, enz. Dus de vraag is, hoe lang is de verbinding tussen de LCD-module en de besturingskaart?


Omdat de LCD-module een signaaluitgang is, is deze niet geschikt voor langeafstandsverbindingen. Over het algemeen gesproken, als het signaal groter is dan 50 cm, is het signaal relatief zwak en kan het mogelijk niet normaal worden weergegeven. Het is het beste om de stuurleiding van de verbindingslijn binnen 30 CM te regelen. Om elektromagnetische interferentie, olievervuiling, enz. Te elimineren, kan een afschermkap worden toegevoegd om de anti-elektromagnetische interferentiecapaciteit van de LCD-module te verbeteren. Indien nodig moet een kabel met afschermfunctie worden gekozen.


Misschien is er een gesloten doos toegevoegd buiten de LCD-module en is de voorkant afgesloten met een transparant stuk, dat theoretisch vliegstof, olievervuiling en andere vervuiling kan blokkeren. Als een deel van de doos achter de LCD-displaymodule is gemaakt van een metalen behuizing, kan dit tegelijkertijd ook een anti-interferentie-effect hebben.