Het LCD-scherm vormt het intelligente gebruiksplan van het marketingsysteem

2020-10-10 10:39:38 hongling

Het LCD-scherm vormt het intelligente gebruiksplan van het marketingsysteem

      Online winkelen via internet heeft invloed op de winkelverkoop en offline marketingactiviteiten leiden tot nieuwe uitdagingen. Gelukkig zijn met de snelle update en iteratie van technologie traditionele marketingmethoden geleidelijk veranderd door de nieuwe generatie marketingsystemen, waardoor marketing steeds intelligenter, eenvoudiger en efficiënter wordt. Het marketingsysteem dat bestaat uit LCD-schermen heeft de kenmerken van intelligentie, automatisering en vooruitgang, en is van plan om verschillende versies van het systeem te gebruiken in het licht van speciale gebruiksscenario's. Het volgende is een bewijs van verschillende marketingscenario's om getuige te zijn van de creatieve planning.

      Winkelcentra detailhandel + interactieve planning: als de grootste ontmoetingsplaats voor de detailhandel, worden winkelcentra geconfronteerd met een duizelingwekkende reeks producten en is het moeilijk om een gezamenlijke coöperatieve werking van verkoop en diensten tot stand te brengen. Met behulp van het marketing-winkelgeleidingssysteem kan het worden geplaatst in winkelcentra, liften, winkelingangen, winkels enz., Waar specifieke winkelgidsen en productinformatie kunnen worden verstrekt om klanten in één oogopslag te helpen; en kan direct gerelateerd zijn aan marketing op basis van behoeften Het winkelgidssysteem werkt samen, zoals het invoeren van de naam van het product dat u zoekt, kunt u snel de specifieke locatie of dynamiek van het product vinden.

      Kledingmerk + digitale marketing: Het monopolie van kledingmerken kan worden omschreven als een onwankelbare mode-achtervolging. In een tijdperk waarin digitale marketingsystemen populair zijn, biedt het marketingsysteem van lcd-schermen full-HD digitale interactieve ervaring, die klanten gemakkelijk kan voorzien van productintroducties en tests. One-stop service-ervaring van kledingspiegel, op maat gemaakt, aankoop en betaling. Klanten hoeven in het verleden niet door het ingewikkelde selectie- en aanpassingsproces te gaan, het hele proces is intelligent en snel, en het digitale marketingsysteem is diep geïntegreerd met het kledingmerk, vormt een ingenieuze stijl en geeft met succes de modepromotie van het kledingmerk weer!

      Horecaberoep + intelligente service: wachtrijverbruik is de norm in de horeca. Met behulp van het intelligente marketingdisplaysysteem voltooit u met één klik het eerstelijns serviceproces van bestellen, scannen van de QR-code en het nemen van maaltijden op nummer, inclusief speciale serviceartikelen, heel snel Los verschillende maaltijdproblemen op met lange wachtrijen en slechte service.


标签: LCD