Hoe een gebogen LCD-splitsingsscherm te maken?

2021-03-19 09:20:17 hongling

Hoe een gebogen LCD-splitsingsscherm te maken?

Wanneer we een groot scherm maken, kijken we soms naar de lasmethode van boogvormige LCD-splitsingsschermen. Een daarvan is om de schoonheid en personalisatie van de boog in overweging te nemen, en de andere is dat sommige kamers van ons zijn gepland als bogen, zodat de weergave op de installatie Wanneer de muur kan worden geïntegreerd met de decoratie en gepland in een boogvorm, zal dit een beter weergave-effect bereiken. Sommige bedrijfshallen, musea, enz. gebruiken deze methode bijvoorbeeld vaak, dus hoe om gebogen LCD-verbindingsschermen te maken?


1. Het gebogen LCD-verbindingsscherm is geen enkel stuk gebogen scherm


Op dit moment is de montagemethode van LCD-schermen nog steeds horizontaal en verticaal, of het nu een tv of een monitor is. De algemene verhouding is 16: 9. Hoewel sommige tv's gebogen vormen hebben, vallen ze op het gebied van LCD-splitsing. nog niet in massa geproduceerd of gebruikt. Daarom is het boogvormige LCD-lasscherm eigenlijk een boogfunctie die wordt gerealiseerd door een bepaalde lasmethode, en het is geen scherm met één blok dat in pure zin in een boog is gepland.


2. Hoe een gebogen LCD-splicing-scherm te doen


Nadat we de samenstellingsmethode van het gebogen LCD-verbindingsscherm kennen, is de sleutel het probleem bij onze planning en installatie. Vanwege de verschillen en conventies moet bij de vroege planning rekening worden gehouden met de radiaal. Over het algemeen wordt de radiaal gepland tussen 170 en 178 graden. Hoe kleiner de graad, hoe groter de radiaal en hoe duidelijker het effect. Dit kan worden gebaseerd op het specifieke. Het aantal splitsingen toont het effect van de installatie op de tekening. De tweede is dat het aantal splitsingen meer dan minder moet zijn, vooral hoe meer kolommen, hoe natuurlijker de boog zal zijn en hoe beter het effect. We raden aan om zo veel mogelijk bogen te maken met meer dan 5 kolommen. , anders zal het werkelijke effect na het splitsen anders zijn dan onze fantasie. De andere is de installatieconstructie. Naast de voorlopige planning is de boogfunctie eigenlijk de installatie. Onze installatietechnici moeten de installatiebeugels monteren volgens de geplande boog en vervolgens de afstand tussen de schermen en de naden aanpassen, enz., in het algemeen dit Het is een detectietechnologie die aanpassing op de lange termijn vereist, dat wil zeggen, het kan niet tegen het scherm worden gedrukt om het effect te behouden.


Daarom, als onze gebruikers een gebogen LCD-splitsingsscherm willen plannen, is het eerste dat u moet overwegen of hun installatieomgeving is toegestaan of niet, en het tweede is het pre-planningsplan, inclusief de grootte van de boog op de ruimtebeslag, de invloed van het nummer op de functie enz. is het vinden van een ervaren fabrikant om te construeren, zodat de installatie vlot kan verlopen.