Gebogen LCD-verwerkingsplan voor groot scherm voor muurweergave

2021-03-19 09:31:43 hongling

Gebogen LCD-verwerkingsplan voor groot scherm voor muurweergave

De zogenaamde boogvormige LCD-splitswand is niet dat het scherm boogvormig is, maar door een zekere mate van splitsing, zodat de gehele displaywand visueel een boogvormige displayfunctie vormt, die behoort tot de latere kunstmatige planning. .


1. Hoe de boogsplitsing te voltooien


Omdat het tot een boog is gesplitst, wordt het meeste verwerkt in de latere installaties.Het betreft hier twee delen, een is het voorlopige plan en het tweede is de latere technische installatie.


Allereerst moeten we van tevoren plannen op basis van de grootte van de kamer en de vorm van de achtergrondmuur.Als de achtergrondmuur ook gebogen is, kan deze ermee worden gedeeld, zodat het hele effect consistenter is nadat de splitsing is voltooid. Onder normale omstandigheden mag het aantal te buigen primaire schermen niet te klein zijn, vooral het aantal kolommen, minimaal 5 kolommen of meer, omdat het aantal kolommen te klein is, is het niet eenvoudig te functioneren, andere bogen zijn niet gemakkelijk om te groot te zijn, meestal 170 Tussen ~ 178 graden, als de boog te klein is, zal de boog onnatuurlijk zijn.Dit kan worden bepaald op basis van het specifieke aantal.


Ten tweede, na het plannen van de radiaal en de hoeveelheid in een vroeg stadium, is de belangrijkste stap om de weergave van de grote LCD-verbindingswand te voltooien de installatie. De technici moeten de installatie plannen volgens het budget. Bij de installatie moet ook rekening worden gehouden met de beugel Splitsing, de splitsing van het scherm, dat wil zeggen, het mag niet te groot of te klein zijn. Het is moeilijk om de opening aan te passen als de ruimte te groot is. Als het te klein is, is het eenvoudig geperst in het schermlichaam, dus de technische eisen zijn erg hoog. De andere is de installatiemethode. Het is beter om kasten en dubbellaagse aluminium profielinstallaties te kiezen. Wandmontage wordt niet aanbevolen.


Ten tweede, de omstandigheden van het boogapparaat


De grote LCD-laswand is niet alleen voor installatie. Vergeleken met conventionele installaties verbruikt het meer energie en tijd, en stelt het hoge eisen aan de installatieomgeving. Ten eerste moet de installatieruimte groot genoeg zijn. Naast de linker en rechter breedte , het vereist ook diepte.Hoger, omdat het een gebogen apparaat is, zullen de schermen aan de linker- en rechterkant relatief naar voren staan, dus de ruimte moet groot genoeg zijn.


Ten tweede moet het aantal splitsingen meer dan 5 rijen zijn, zodat er een radiaal van kan worden gemaakt, anders werkt het niet goed.


Drie, welke gelegenheden kunnen de boog gebruiken


1. Uw eigen kamer heeft de vorm van een boog. Op dit moment kunt u de grote LCD-scherm-splitsmuur ook in een boog maken om te wennen aan de vorm van de kamer, zoals in sommige beurshallen, commandocentra, enz.


2. Geïndividualiseerde weergavekanalen In sommige gevallen waar individualisering wordt gezocht, om een verschil te maken met de conventionele weergave, worden soms speciaal gevormde apparaten gebruikt, waaronder de boog is een veel voorkomende.


In vergelijking met conventionele installaties hebben LCD-laswanden voornamelijk te maken met plannings- en installatieproblemen. Andere producten en accessoires zijn precies hetzelfde. Op dit moment hoeven we alleen een plan te plannen op basis van de gebruikersvereisten en de installatie-omgeving, en vervolgens de nauwkeurige boekhouding te doorlopen. en de installatie kan worden voltooid.


标签: Verbindingsmuur