LCD-verbindingsmuur kan voldoen aan verschillende gebruiksmomenten en verschillende signaalinvoervereisten

2021-03-19 09:43:41 hongling

LCD-verbindingsmuur kan voldoen aan verschillende gebruiksmomenten en verschillende signaalinvoervereisten

LCD-verbindingswanden worden veel gebruikt in: videobewaking, telecommunicatie, openbare voorzieningen, procesverwerking, verkeerscontrole, beveiligingsmonitoring, podiumentertainment, tv-studio's, voorraden, grootschalige tentoonstellingen, winkelcentra, banken, kantoorhallen, welkomstschermen van bedrijven, speciaalzaken, draden verzenden, enz. De bruikbaarheid van de LCD-splitswand heeft een grote combinatieruimte: deze kan worden gebruikt voor splitsing op een klein scherm of splitsing op een groot scherm; het kan één scherm gebruiken of een paar M × N-splitsing op volledig scherm een-op-een splitsing; het kan kan ook worden gebruikt voor het lassen van grote schermen en kleine schermen. In overeenstemming met de systeemplanning en gebruiksvereisten van de klant voor het LCD-laswandsysteem, volgens de systeemgebruiksomgeving, geschikte producten en lasmethoden selecteren en specifieke implementatieplannen ontwerpen om te voldoen aan de gebruiksvereisten van het systeem. Afhankelijk van de eisen van de gebruiker voor ingangssignalen, kunnen verschillende videoverwerkingssystemen worden geselecteerd om de VGA-, composietvideo-, S-VIDEO-, YPBPR / YCBCR- of DVI-signaalinvoer te voltooien. De LCD-verbindingswand kan voldoen aan verschillende gebruiksmomenten en verschillende signaalinvoervereisten.


  De LCD-splitsingswand kan verschillende signaalomschakelingen voltooien via de besturingssoftware, splitsen in volledige schermweergave, willekeurige combinatieweergave, beelduitrekkingsweergave, foto-reisweergave, foto-overlay-weergave, enz.


  De LCD-verbindingswand kan worden aangepast aan de verschillende behoeften van klanten en biedt verschillende implementatieoplossingen en technische ondersteuning.


  LCD-verbindingsmuur is een speciaal terminalweergaveapparaat dat is ontworpen voor technisch gebruik. Het maakt gebruik van pure hardware en parallelle high-speed grafische verwerkingsvaardigheden om de uniforme verwerking van meerdere high-speed videosignalen te voltooien, die de plug-in-splitsingscontroller radicaal vervangt en het probleem van beperkte VGA-signaalinvoer oplost. Het combineert high-definition, high-definition en high-colour LCD-schermvaardigheden, ingebouwde hardware-splitsingsvaardigheden, vaardigheden voor beeldverwerking op meerdere schermen, signaalomschakelingsvaardigheden, enz., Om een hoge helderheid, hoge definitie en een laag stroomverbruik te vormen, lange levensduur, lcd-tv-wandweergavesysteem. De LCD-splitsingswand is een gloednieuwe splitsingsmethode voor een groot scherm die oneindig kan worden gesplitst. De vaardigheden op het gebied van flat panel-splitsing zullen de algemene gebruiksvaardigheden worden van het volgende generatie splitsingsweergavesysteem. Door jaren van ontwikkeling neemt de technologie van liquid crystal display een belangrijke positie in op het gebied van flat panel display. De lasgordijngevel heeft de voordelen van ultralicht, ultradun, lange levensduur, lage onderhoudskosten, laag stroomverbruik, geen straling, hoge definitie en uitstekende voordelen, en wordt zeer gewaardeerd.


  LCD-verbindingswand, LCD-scherm is de basisweergave-eenheid, met behulp van liquid crystal display-technologie en pure hardware high-speed real-time splitsingstechnologie, alle ingangssignalen kunnen vrij worden weergegeven in het display-muurvenster, waardoor de weergavefunctie van afbeeldingen die op het scherm worden afgewisseld, zoals reizen, schilderen, tekenen, overlay en zoomen. De manipulator is speciaal op maat gemaakt voor het display, speciaal voor speciale machines, en verbetert de prestaties van het display in grote mate. De LCD-verbindingswand heeft duidelijke afbeeldingen, een flexibele combinatie en een rijke weergave-inhoud, die gebruikers een grote vrije ontwerpruimte kan bieden en een schokkend weergave-effect kan bieden.