Wat zijn de functies van een hoogwaardige reclamemachine voor het maken van verticale schermen

2021-03-19 09:30:01 hongling

Wat zijn de functies van een hoogwaardige reclamemachine voor het maken van verticale schermen
Functiekeuze

Ongeacht het type LCD-reclamemachine, de parameterconfiguratie bepaalt rechtstreeks de prestaties ervan. Dit omvat de helderheid, resolutie, responstijd, levensduur en multimediafuncties van de advertentiespeler. En deze gebruikers kunnen kiezen op basis van hun eigen behoeften.

  

Stijlselectie

1. Aan de muur gemonteerde reclamemachine bouwen: het hangende type wordt gebruikt voor het vrijgeven van informatie in het lokale netwerk van gebouwen, gebouwen en kantoorruimtes. De installatiemethode kan aan de muur worden bevestigd, opgehangen, opgehangen, horizontaal opgehangen en verticaal worden opgehangen (diverse hangende).

2. LCD-reclamespeler: dit model wordt meestal in de liftkooi geïnstalleerd. Er zijn twee stijlen om uit een enkel scherm te kiezen, een-op-een en een-op-een, om een ultradunne en gratis gesplitste schermweergave te verkrijgen.

3. Verticale schermreclamemachine: het zogenaamde verticale type is de vorm die op de grond wordt geplaatst. De industrie begrijpt het concept van vloertype en driedimensionaal type. Er zijn ontwerpverschijningen zoals horizontaal scherm verticaal en verticaal scherm verticaal .

 

Wat zijn de functies van een hoogwaardige reclamemachine voor het maken van verticale schermenPrijsanalyse

Het grote scherm van de LCD-reclamemachine met verticaal scherm is natuurlijk veel duurder dan het kleine scherm, en de prijzen en kwaliteit van LCD-schermen lopen sterk uiteen. In dit opzicht heeft Zhongshi Intelligent altijd de meest betrouwbare BOE, AUO, LG Natuurlijk zijn de kosten van hoogwaardige LED-schermen veel hoger dan die van sommige binnenlandse merknaam of tweedehands schermen. Dit is onzichtbaar bij de aankoop van het product en moet worden begrepen nadat het product een tijdje is gebruikt. .