Heeft het naadloze lasscherm echt geen naden?

2021-03-19 09:14:06 hongling

Het naadloze splitsingsscherm lijkt niet te worden geblokkeerd tussen de schermen?


Heeft het naadloze lasscherm echt geen naden? Ten tweede worden naadloze splitsingsschermen veel gebruikt bij evenementen met grote schermen, zoals videoconferenties, tentoonstellingshallen en commando- en verzendcentra. Je hoort misschien vaak het concept van naadloze splitsingstechnieken voor schermweergaven, maar we kennen allemaal het verschil tussen schermen en lasschermen Er zijn naden, zodat het naadloze lasscherm niet geblokkeerd lijkt te zijn tussen de schermen?

  1. Wat voor vaardigheden laat het naadloze splitsingsscherm zien?

  Het naadloze splitsingsscherm kan een titel worden genoemd, het behoort nog steeds tot de categorie LCD, maar het verschijnt naadloos door bepaalde technologieën. Het specifieke technische principe is om het originele LCD-verbindingspaneel te gebruiken, na het verwijderen van het frame, een speciale aangepaste lichtemitterende chip aan de zijkant toe te voegen en deze in een lens te integreren om een lichtemitterende strip te vormen met een breedte van ongeveer 100. 1 cm lijkt het direct verbonden te zijn met het frame van het LCD-scherm. Op deze manier zal, wanneer de laarzen worden geopend, het hele LED-deel de verlichting volgen en kan het deel dat door de naad wordt geblokkeerd worden genezen en kan de bedoeling van het genezingsbeeld worden bereikt.

  Deze technologie kan ook elektronisch worden aangeduid als LCD-naadloos splicing-scherm en LED-hybride displaytechnologie Nu is er een 55-inch specificatiemodel beschikbaar, dat voornamelijk wordt gebruikt in vergaderruimten en gegevenspresentatie.

  2. Het naadloze lasscherm heeft helemaal geen naden?

  Het grote kenmerk van naadloze lasschermen is dat er geen naden zijn, dus de fysieke naden van het hele grote scherm worden volledig geëlimineerd na het splitsen van meerdere schermen. Na de bovenstaande afbeelding kunnen we de volledige 3 * 4 naadloze presentatie op groot scherm zien. In vergelijking met traditionele LCD-schermen hebben naadloze LCD-splitsingsschermen geen fysieke zwarte randen en is het hele scherm beter.De kleur, verlichtingssterkte en helderheid zijn nog steeds hetzelfde als die van LCD-schermen.

  Daarom heeft het naadloze splitsingsscherm helemaal geen fysieke naden, niet alleen zonder naden, maar behoudt het ook alle technische voordelen van LCD-schermen, de resolutie kan nog steeds 1920 * 1080p bereiken en de levensduur kan 100.000 uur bedragen. Verzoek zoals herlancering.

  Het naadloze lasscherm toont de introductie van technologie, omdat het hele lasscherm een enorme marktvraag heeft. Aan de ene kant houden gebruikers van de high-definition resolutie en hoge verlichtingssterkte van LCD-splitsingsschermen, maar ze vermijden ook naadproblemen. Enerzijds, hoewel het LED-scherm niet bang is, is de resolutie te laag en is het postmortempercentage te hoog, en is het voor veel gebruikers moeilijk om te kiezen. Naadloos LCD-verbindingsscherm combineert ongetwijfeld de voordelen van een LCD-scherm en een LED-scherm, waardoor het een betere oplossing is.