Classificatie van LED-schermen, afhankelijk van de weergaveprestaties

2021-03-26 14:21:32 hongling

LED-displayclassificatie volgens weergaveprestaties

    LED-beeldschermen zijn onderverdeeld in grafische schermen met één kleur, grafische schermen met twee kleuren, videoschermen met twee kleuren, synchrone beeldschermen, videoschermen met drie kleuren (full colour-schermen), staafschermen met één kleur, staafschermen met twee kleuren , marktinformatieschermen, afhankelijk van de weergaveprestaties. Diverse videokaarten, enz. LED-displays op de markt omvatten over het algemeen LED-displays voor effecten, rentetarieven, futures en andere doeleinden.

    Grafische weergave

    Ondersteuning van TXT, BMP en andere bestanden, en kan eenvoudige vlakke afbeeldingen weergeven. Tegelijkertijd heeft het ook de functie van offline werking. Als de inhoud van het display niet verandert, kunt u de stroom van het scherm direct inschakelen zonder de bedieningsmachine in te schakelen. De weergavemodus ondersteunt meer dan tien modi zoals uitvouwen en ogenblikkelijk. De inhoudsduur kan willekeurig worden aangepast tussen 0-255 seconden (inclusief statisch), en de verschillende inhoud die de gebruiker wil weergeven kan automatisch worden doorlopen. Het is onderverdeeld in drie typen: lang verblijf, tijdelijk en realtime. productie, wordt het naar het scherm gestuurd via de RS232 en RS485 seriële poorten.

    Videoweergave

    De weergave-inhoud wordt in realtime gesynchroniseerd en de grootte van het weergavescherm kan eenvoudig en vrij worden geselecteerd. Er zijn in totaal 256x256x256 = 16.777.216 soorten kleurwisselcombinaties. De scanveldfrequentie is groter dan 200 Hz en de oog kan de scanlijn nauwelijks zien.Het bereikt een hoge snelheid gamma zonder grijswaardenverlies Correctieontwerp, parameters kunnen door de gebruiker worden geselecteerd, gemakkelijk verschillende functies voor het aanpassen van het grijsniveau en de helderheidsregeling realiseren, de beeldkleur zacht en realistisch maken, de laag beter reproduceren en driedimensionale betekenis van het beeld, en maak de leiden lineair onder verschillend omringend licht lijken. Het beste vertoningseffect. Uitgerust met geavanceerde en volledige controle-, productie- en afspeelsoftware, gemakkelijk te leren en gebruiksvriendelijk, met tientallen afspeelmethoden, video-informatie kan afspelen en de functie heeft van automatisch zwart scherm aan en uit van de computer, wat de service verbetert levensduur van het beeldscherm en vermijdt het in- en uitschakelen van de computer Soms is de display-interface rommelig en onbedoeld.

    LED-stripscherm

    Meestal een of twee rijen met één kleur of twee kleuren, u kunt een speciale afstandsbediening gebruiken. Het heeft de functie van offline werking, dat wil zeggen dat de besturingsmachine kan worden uitgeschakeld nadat de display-inhoud is bewerkt en geproduceerd en naar het weergavescherm is verzonden. Er zijn drie opslagmethoden voor weergave-inhoud: permanent, tijdelijk en realtime. Verschillende inhoud kan worden gescrolld en weergegeven. 4000 Chinese karakters kunnen worden weergegeven. Na productie wordt deze meestal naar het scherm gestuurd via de RS232 seriële poort en bestuurd door de afstandsbediening. De communicatielijn gebruikt twisted pair, dat een sterk anti-interferentievermogen heeft.De communicatieafstand binnen 100 meter maakt gebruik van de RS232-interface en binnen 100-500 meter gebruikt de RS485-interface.

   Als nieuw medium is LED-stripscherm ook een nieuw soort decoratief materiaal, dat in veel interieurdecoraties kan worden ingebed om de decoratie dynamischer te maken. De voortdurend bijgewerkte ondertitels kunnen worden gebruikt als nieuwe prikborden om kortingen en promotie-informatie te promoten. Het verbetert de kwaliteit van de interieurdecoratie aanzienlijk en heeft een goed visueel effect. De installatie en het gebruik van ledstripschermen hebben een bepaalde technische inhoud, wat de ontwikkeling van de reclame-industrie beperkt. Het beheersen van LED-technologie kan de technische inhoud van interieurdecoratie verbeteren en het bedrijf uitbreiden.

    LED-gordijngevelscherm

    Het LED-gordijngevelscherm is samengesteld uit pixelpunteenheidborden.Met het LED-synchronisatie-videosynchronisatiebesturingssysteem kan het een verscheidenheid aan patronen, tekst en patroon dynamische afbeeldingen weergeven en verschillende kleurveranderingen produceren. Het is een multimedia-LED-weergavesysteem dat geschikt is voor het digitale podium van film- en televisie-uitzendingen als podiumachtergrond, waarbij virtuele scènes en kleureffecten worden gepresenteerd.

    LED digitaal scherm

    Elke vangrailbuis is gerangschikt met 6, 8, 16 pixels, die offline kunnen worden bestuurd of op een computer kunnen worden aangesloten voor synchrone besturing; het kan een verscheidenheid aan dynamische effecten weergeven. Het besturingssysteem gebruikt speciale iso-optische programmeersoftware voor ontwikkeling en bewerking. Het besturingspatroon van de digitale buis is eenvoudig te wijzigen. U hoeft alleen het bewerkte patroonformaatbestand naar de CF-kaart te kopiëren. De digitale buisbesturing kan afzonderlijk of meerdere units kunnen online worden aangestuurd De installatie- en rangschikkingsmethode van de leidingen is willekeurig, geschikt voor verschillende complexe technische vereisten. De digitale buis, controller en voeding zijn verbonden met standaard mannelijke en vrouwelijke pluggen, die handig en snel zijn, en een uniek vormontwerp hebben.De nieuwe waterdichte buitenstructuur wordt veel gebruikt in verschillende gordijngevels van gebouwen, decoratieverlichting voor amusement, en diverse verlichting van het bruglichaam en andere plaatsen.

标签: Led scherm