LED-displayclassificatie volgens de gebruiksomgeving

2021-03-26 14:20:42 hongling

LED-displayclassificatie volgens de gebruiksomgeving

    Indoor LED-display

    Het indoor LED-display wordt voornamelijk binnenshuis gebruikt.Tijdens het productieproces wordt de lichtemitterende dobbelsteen eerst tot een dotmatrix-module (of digitale buis) gemaakt en vervolgens worden de modules in een display-eenheidbord van een bepaalde grootte gesplitst. Volgens de eisen van de gebruiker, de display-eenheid Het bord is de basiseenheid die is gesplitst in de maat die de gebruiker nodig heeft. Afhankelijk van de grootte van pixels zijn binnenschermen onderverdeeld in P2, P3, P3.75, P4.8, P5, P8, P10, etc. Het binnenschermoppervlak varieert over het algemeen van minder dan 1 vierkante meter tot meer dan tien vierkante meter, met een hoge puntdichtheid. Het wordt gebruikt in niet-direct zonlicht of verlichtingsomgevingen en de kijkafstand is een paar meter. hebben de mogelijkheid om te verzegelen en waterdicht te maken. Binnenschermen worden gedomineerd door puntmatrixmodules Omdat gebruik binnenshuis geen hoge beeldschermhelderheid vereist, levert het gebruik van puntmatrixmodules een hoge kostprijs op.

    LED-display voor buiten

    Outdoor LED-beeldschermen worden voornamelijk buitenshuis gebruikt. Tijdens het fabricageproces wordt de lichtgevende matrijs eerst ingekapseld in een enkele lichtgevende diode, die een enkele lamp wordt genoemd. De enkele lamp die wordt gebruikt om buitenschermen te maken, gebruikt over het algemeen een reflector met een lichtopvangend effect. Om de helderheid te verbeteren; en vervolgens meerdere LED-lampen in te kapselen in een enkele pixelbuis of pixelmodule, en de pixelbuis of pixelmal vormt een dot matrix display unit box, afhankelijk van de gebruikersbehoeften en weergavetoepassingen, met display De eenheidsdoos is de maat die nodig is voor de basiseenheidssamenstelling. De kast moet qua ontwerp worden verzegeld om het doel van waterdicht en anticondens te bereiken, zodat deze zich kan aanpassen aan de buitenomgeving. Afhankelijk van de grootte van pixels zijn buitenschermen onderverdeeld in * 11, P14, * 16, * 19, * 21, * 26, P36 en andere specificaties.

 Het buitenschermoppervlak varieert over het algemeen van een paar vierkante meter tot tientallen of zelfs honderden vierkante meters, de puntdichtheid is relatief schaars (meestal 1000-4000 dots per vierkante meter) en de lichthelderheid is 3000-6000cd / vierkante meter (verschillend oriëntaties, verschillende helderheidsvereisten), die in de zon kunnen worden gebruikt Bij gebruik in direct zonlicht is de kijkafstand tientallen meters verwijderd en heeft het scherm een goede wind- en regenbestendigheid en bliksembeveiligingsmogelijkheden.

    Semi-outdoor LED-display

    Het semi-buitenscherm bevindt zich tussen buiten en binnen. Het heeft een hoge lichtopbrengst en kan buiten worden gebruikt in niet-direct zonlicht. Het schermlichaam is tot op zekere hoogte afgedicht, meestal onder de dakrand of in de etalage.

标签: Led scherm