Vijf grote problemen waarmee LED-lichtgevende karakters worden geconfronteerd

2021-03-13 16:00:50 hongling

Vijf grote problemen waarmee LED-lichtgevende karakters worden geconfronteerd

1. LED heeft een korte levensduur

De theoretische levensduur van door reguliere fabrikanten geproduceerde leds is over het algemeen ongeveer 80.000 uur. Veel lichtgevende karakters zijn echter al een jaar niet gebruikt voordat de LED-modules regelmatig werden vervangen, wat veel problemen en economische verliezen heeft veroorzaakt voor klanten en reclameproducenten.

2, de kleur vervalt erg snel

De kleur die wordt aangekondigd door de nieuw geïnstalleerde lichtgevende karakters is puur en helder, maar de kleur zal aanzienlijk worden gedimd na minder dan een jaar gebruik. Het is erg lelijk om de lettertypen rood te maken en niet rood, groen en niet groen.

3, ongelijke kleur, significant kleurverschil

Komt vooral tot uiting in de grotere lichtgevende karakters gemaakt van zuiver witte LED. Een enkele module is niet prominent aanwezig tijdens de installatie. Nadat het hele lettertype is geïnstalleerd, komt het kleurverschil aanzienlijk tot uiting. De hele letterlijke tekst is hetzelfde als een kaart, een stuk wit, een stuk blauw en een stuk geel.

4, licht plotseling niet op of licht soms niet op

Een deel van de streken van het lettertype, de hele streken lichten plotseling niet op of lichten soms op, de lichtgevende tekens beginnen gedeeltelijk of de hele lettertypelichtbron te schijnen na een bepaalde tijd te hebben gebruikt, en lichten soms op, totdat het helemaal uit is.

5. Het uitgangsvermogen is groot en de energiebesparing en energiebesparing zijn niet significant

Het uitvoervermogen van het lettertype is groot en de energiebesparing en energiebesparing zijn niet significant.