Interpretatie van verschillende belangrijke accessoires voor LED-displays voor buiten

2021-03-19 09:31:06 hongling

Interpretatie van verschillende belangrijke accessoires voor LED-displays voor buiten

Allereerst moeten we weten dat het LED-display is samengesteld uit een verscheidenheid aan accessoires. Verschillende accessoires accepteren verschillende onderdelen, net als de lichaamsorganen in het menselijk lichaam. Elk orgaan heeft zijn eigen unieke effect. Ik zal het ons geven vandaag Laten we enkele belangrijke accessoires van het veld-LED-display uitleggen.

 

1. Kabinet

 Laten we allereerst beginnen met het uiterlijk: de kast is het lichaam van het LED-display Als er geen orgel in de kast staat, is er geen kans om het te laten zien. Over het algemeen hebben de dozen een verscheidenheid aan verschillende afmetingen, en elke doos is een onderdeel dat is samengesteld uit panelen met meerdere eenheden, en vervolgens worden de meerdere dozen om de beurt samengevoegd tot een scherm.

2. Vermogen

De voeding is als het bloed in het LED-display. Goed bloed kan het lichaam comfortabel en glad maken, maar integendeel, het kan verschillende menselijke ziekten veroorzaken. Voor het LED-display bepaalt de kwaliteit van de voeding de kwaliteit van de product Verschillende typen De stroomvereisten van het scherm met betrekking tot de stroomvoorziening zijn ook behoorlijk verschillend.

3. Module

Alle LED-schermen zijn opgebouwd uit modules, die worden geassembleerd met een verscheidenheid aan accessoires zoals een bodembescherming, kits en maskers, die uiteindelijk een LED-scherm vormen dat we elke dag zien.

4. Besturingssysteem

In vergelijking met het controlesysteem hoef ik niet veel te zeggen, we kunnen ook het belang ervan kennen. Het komt overeen met ons menselijk brein dat ons denken controleert, en alle plaatjes die we zien zijn signalen die hier worden aangekondigd. Het controlesysteem heeft ook hetzelfde effect in het veld LED-display Na een reeks stappen zoals het ontvangen van de kaart en dan op het adapterbord en het scherm, zal het uiteindelijk een heel mooi beeld laten zien.


标签: Led scherm