Leer u hoe u ervoor kunt zorgen dat het LED-veldscherm voldoet aan de energiebesparende normen

2021-03-19 09:59:34 hongling

Leer u hoe u ervoor kunt zorgen dat het LED-veldscherm voldoet aan de energiebesparende normen

In de huidige samenleving zijn de veldmedia de nieuwe favoriet geworden van het beroep van reclamemedia. Alle rangen en standen hebben op grote schaal LED-velddisplays gebruikt als een voorwoord voor publiciteit, zoals een reeks veldplaatsen zoals financiën, industrie en handel, stations , reclame, luchthavens, ziekenhuizen, enz. We kunnen het allemaal zien, dus hoe kan zo'n briljant LED-display voor buiten een energiebesparend effect bereiken, vandaag zal ik aan je voorstellen.

1. Pas eerst de helderheid van de LED aan: er worden zeer goede energiebesparende materialen gebruikt, maar het grote oppervlak van het LED-scherm vereist meer stroom. Daarom moet de helderheid van het LED-display voor buiten worden aangepast aan veranderingen in de omgeving.

2. In termen van constructief ontwerp: het is noodzakelijk om aandacht te besteden aan de invloed van omgevingsfactoren zoals vochtigheid en zoutgehalte in het LED-display voor buiten.Daarom moet bij het ontwerp van LED-schermen voor buitenshuis rekening worden gehouden met deze, wat reparatie kan besparen kosten en energie besparen.

3. Verbeterd vermogen speelt een zeer belangrijke rol in het veld-LED-display.Op dat moment heeft de veld-full-bridge of half-bridge-schakelende voeding zeer efficiënte LED's, die een duidelijke energiebesparing en gelijkfrequente gelijkrichtingscondities kunnen hebben , en tegelijkertijd de voedingsspanning verlagen om er een energiebesparend product van te maken.


标签: Led scherm