Aanpassing van zelfbedieningsautomaten

2021-03-19 09:44:20 hongling

Een automaat (Vending Machine, VEM) is een automaat die automatisch goederen kan betalen op basis van de munten die je erin stopt. Automaten zijn veelgebruikte apparatuur in commerciële automatisering, zijn niet gebonden aan tijd en locatie, kunnen mankracht besparen en transacties vergemakkelijken. Het is een geheel nieuwe vorm van commerciële detailhandel, ook wel bekend als een 24-uurs microsupermarkt. Het kan worden onderverdeeld in drie typen: drankautomaten, voedselautomaten en uitgebreide automaten.


Uitgebreide automaat

Kenmerken van automaten


       ● Grote capaciteit. Smal frame en groot glasvenster, LED-verlichting, luxe en hoogwaardige, intuïtieve weergave van goederen.

● De automaat is gereserveerd voor uitbreiding en kan op elk moment worden gecombineerd tot een automaat met grote capaciteit.

● Overname van het internationale MDB-standaardontwerp, conform de internationale DEX-standaard en ondersteuning van diverse internationale standaardrandapparatuur.

● Het kan bankbiljetten, munten en muntwisselfunctie ontvangen, WeChat, Alipay scancodebetaling, cloud-achtergrondbeheersysteem + WeChat-cloudachtergrond.

● Aangepaste IC-kaartverzending.

● Een verscheidenheid aan kleine voedingsmiddelen en gekoelde conserven, flessen, dozen, zakken en andere dranken kunnen tegelijkertijd worden verkocht, samen met een breed scala aan producten.

● Het microcomputercontrolesysteem heeft beheerfuncties zoals het intelligent opvragen van gegevens, statistieken, boekhouding en zelfdiagnose bij fouten.

● De grootte van de goederenstrook kan op elk moment worden gewijzigd, zodat deze flexibel kan worden aangepast aan allerlei soorten goederen van verschillende afmetingen.

● Modulair koelsysteem voor eenvoudig onderhoud;

● Het koelsysteem gebruikt R134a fluorvrij koelmiddel, dat voldoet aan de internationale eisen voor groene milieubescherming.

● Standaard inspectiesysteem voor levering van roosters.

● De temperatuur in de machine heeft een digitaal display en de koeltemperatuur kan door uzelf worden ingesteld.

● Lekkage beschermingsfunctie.

● Backstage-beheerfunctie: u kunt inloggen op het websysteem op uw mobiele telefoon of computer, uw accountwachtwoord invoeren en de verkoopgegevens en bedrijfsstatus van uw machine bekijken, zoals voorraad, verkoop, verkooptijd, aantal soorten verkochte producten, en papieren muntautomaten en goederen. Gegevens zoals of de weg normaal is of niet.


Facultatieve functie:


● IC-kaartbetaling, Alipay face-to-face betaling, QR-codebetaling, APP-verzending of andere betaalmethoden kunnen worden aangepast. De machine ondersteunt 232 computer seriële poortcontrole. Het wisselen van bankbiljetten kan worden aangepast. Laad kaartuitgiftesysteem op.

● Ondersteuning van UnionPay QuickPass, QuickPass, financiële IC-betaling, APPPLE PAY, Samsung Smart Pay, NFC mobiele betaling.

● De bewakingscamera kan worden aangepast, het GPRS-antidiefstalalarmsysteem kan worden ingesteld en heeft de functies van bewaking op afstand, bewaking, alarm, schreeuwen en video-opname.

● Diverse magazijnmodi kunnen worden aangepast: "veer-type magazijn", "track-type magazijn", "haak-type magazijn" en "grote capaciteit magazijn" om de verkoop van verschillende goederen te vergemakkelijken.

● De machine kan de netwerkfunctie uitbreiden en kan op elk moment een zelfbedieningsclusternetwerk voor verkoopautomaten vormen.

● Verwarmingssysteem.


Automatisering is de toekomstige ontwikkelingstrend, of het nu gaat om productie, service of detailhandel. We zullen allemaal meer apparatuur zien die arbeid vervangt. Onder zo'n grote trend zijn de vooruitzichten van de automaatindustrie rooskleurig.