Wat zijn de kenmerken van een hard-core buitenreclame-speler?

2021-03-13 16:02:32 hongling

Wat zijn de kenmerken van een hard-core buitenreclame-speler?


In de afgelopen jaren, met de vooruitgang van de technologie, heeft onze leefomgeving elke dag enorme veranderingen ondergaan. Buitenreclame is bijvoorbeeld verschoven van traditionele statische beeldadvertenties naar intelligente en dynamische videoadvertenties, van afzonderlijke advertenties naar gediversifieerd. schermen hebben een sleutelrol gespeeld.


De buitenreclame-machine is samengesteld uit buitenschermen en aanverwante software- en hardwareapparaten, die informatie buitenshuis kunnen weergeven zonder te worden beïnvloed door het weer, en goed visueel en auditief plezier kunnen bieden aan de verspreiding van informatie buitenshuis. Het wordt veel gebruikt in buitenreclame-uitzendingen, openbaarmaking van openbare informatie buitenshuis, mediacommunicatie buitenshuis, interactief onderzoek via aanraking en andere velden, wat het gevoel van gelaagdheid van het beeld aanzienlijk verbetert en de details beter kan uitdrukken.
Kenmerken buitenreclame-machine
1. De schaal is gemaakt van 1,5 mm SGCC gegalvaniseerde staalplaat, bespoten met Akzo speciaal kunststofpoeder voor buiten, en de levensduur is gegarandeerd meer dan 10 jaar;


2. Het beschermende glas voor het scherm van de hele machine keurt 6 mm AR-glas goed, met lichtdoorlatendheid ≥97%, hoge lichtdoorlatendheid en antireflectie.


3. Speciaal LCD-scherm met hoge helderheid voor buitenshuis, helderheid tot 2000cd / m2, zichtbaar in zonlicht, high-definition schermresolutie van 3840 * 2160;


4. Automatische eliminatie van restbeeldfunctie, anti-ultraviolet, warmte-isolatie tegen zonlicht, automatische lichtwaarneming, groene energiebesparende bescherming voor langdurig gebruik van het LCD-scherm;


5. Waterdicht en stofdicht klasse IP65;


6. Anti-interferentie, anti-hoge temperatuur, ontwerp geschikt voor gebruik en werking in een verscheidenheid aan industriële omgevingen, de machine kan nog steeds normaal werken in koude of warme omgevingen, de ontwerpnorm voor de werkomgevingstemperatuur is 50 ℃ ~ -30 ℃;


7. De hele machine gebruikt de voorste en achterste deuropeningsmethode, die het onderhoud van het interne beeldscherm, de warmteafvoercomponenten en elektronische onderdelen kan vergemakkelijken.
Buitenreclame-machine


Gebruik buiten LCD-reclamemachines:


Commerciële wijk CBD, drukbezochte telefooncellen, busstations, luchthavens, treinstations, dokken, parkpleinen, uitgaansgelegenheden, toeristische attracties, high-end gemeenschappen, horeca, publiciteit van de overheid en het bedrijfsleven, enz.
Buitenreclame-machine, als een weergaveapparaat dat niet wordt beïnvloed door het weer, een verscheidenheid aan displays heeft en duurzaam is, verandert onze levensstijl. Terwijl het de gebruikerservaring verbetert, wordt het ook steeds meer door mensen geaccepteerd. In de komende jaren , buitenreclame De machine zal ongetwijfeld de trend van de reclameweergave-industrie leiden.