Het LCD-verbindingsscherm kan de karakteristieken van het signaal veranderen door het apparaat te veranderen of een conversieapparaat toe te voegen

2021-03-19 10:01:36 hongling

Het LCD-verbindingsscherm kan de karakteristieken van het signaal veranderen door het apparaat te veranderen of een conversieapparaat toe te voegen


  Met de wijdverbreide toepassing van LCD-lasschermen ontwikkelen fabrikanten van LCD-lasschermen niet alleen producten, maar zorgen ze ook voor productverkoop en after-sales service. De installatie en foutopsporing van LCD-splitsingsschermen wordt meestal uitgevoerd door gekwalificeerde technici. Bij het installeren hoeven we alleen enkele schematische diagrammen te kennen die globaal kunnen worden opgelost. Het belangrijkste is om na installatie te debuggen. Dit deel is erg belangrijk. Laten we het hebben over de problemen waarmee we te maken krijgen bij het debuggen.


  Het LCD-verbindingsscherm is relatief eenvoudig te installeren en de installatie is flexibel en flexibel. In feite kunnen belangrijke foutopsporings-, foutopsporings- en LCD-splitsingsschermen na de installatie worden uitgevoerd. Nadat de installatie is voltooid, verschijnt het LCD-verbindingsscherm. Het grootste probleem is dat de afbeelding niet duidelijk wordt weergegeven. Ondoorzichtigheid is te wijten aan lage helderheid, slechte randfocus, wazige afbeeldingen, gekartelde afbeeldingen, enz. Transmissieverwerkingsmatrixschakelaar productverdeler, signaaltransmissiekabel, enz., Die worden weergegeven op de displayterminal, zoals frequentiesignaalbron via dvd, computer of camerabesturing van het systeem. Daarom is het, zelfs als het geen invloed heeft op de beeldweergave, niet de hoofdoorzaak van productproblemen.


  Het LCD-splitsbeeldscherm bevestigt het probleem, daarna kan het probleem worden verplaatst, u kunt de hypothese gebruiken, dit is het probleem binnen een bepaalde tijd, u kunt het algemene probleemoplossing van een partitie zien, kritisch problematische producten zijn andere non Het gewone onderdeel kan worden bedacht, en het is misschien niet geschikt, dus bespaar tijd om andere onderdelen te bevestigen. Als er een probleem is, is het verwijderen van alle apparaten en bronnen na het vormen van het weergavepunt consistent met de resolutie van de weergaveterminal, en kan de helderheid van het beeld aanzienlijk worden verbeterd. Zorg ervoor dat het systeem zich kan aanpassen aan de terminal. Als u niet voldoet aan de vereisten van de displayterminal, kunt u het apparaat wijzigen of de signaalkenmerken wijzigen door een conversieapparaat toe te voegen. U kunt bijvoorbeeld een vermenigvuldiger gebruiken om het videosignaal VIDEO van het VGA-signaal te verbeteren. Ten tweede het verlies van kleine afbeeldingen binnen de referentieafstand, evenals de signaalbronimpedantie en de bandbreedte van de splittermatrix. Kijk naar de focus van het weergaveapparaat, de convergentie is normaal en het signaalverwerkingscircuit is goed. Belangrijke opmerking: controleer tijdens het constructieproces strikt de signaalconnector, de connector is strak, de signaallijn is gescheiden en de kabel is netjes, de voedingskabel en de stabiele aarding. Als de UPS-voeding niet wordt gebruikt, moet de AC-voeding worden geaard. Beide uiteinden van de lijn zijn gemarkeerd met labels voor eenvoudige inspectie en onderhoud.