Voordelen van het LCD-verbindingsscherm en gedetailleerde groottespecificaties

2021-03-19 10:02:16 hongling

Voordelen van het LCD-verbindingsscherm en gedetailleerde groottespecificaties
  Splitsingsschermen zijn momenteel onderverdeeld in gebogen LCD-splitsingsschermen, LCD-splitsingsschermen, plasma-splitsingsschermen, DLP, transparante schermen, enz. Momenteel kunnen ze worden gebruikt met splitsingsprocessors, centrale bediening HDMI-matrix, HDMI-splitter en andere hulpmaterialen om te bereiken het hele systeem De nieuwste technologie is de "HDMI-matrix aangestuurd door de mobiele telefoon", het volgende is voornamelijk het LCD-verbindingsscherm. Het splitsingsscherm is een complete LCD-splitsingsweergave-eenheid, die alleen als een monitor kan worden gebruikt of als een supergroot scherm dat met LCD is gesplitst. Realiseer, afhankelijk van de verschillende gebruiksbehoeften, de variabele grootschermfunctie: gesplitste weergave op één scherm, afzonderlijke weergave op één scherm, willekeurige combinatieweergave, LCD-splitsing op volledig scherm, verticale schermweergave en het afbeeldingsframe kan worden gecompenseerd of bedekt.
Invoering
  SLCD is de afkorting van Splice Liquid Crystal Display in het Engels, een speciaal LCD-scherm voor splitsing. SLCD is een high-end afgeleide van LCD. Het gebruikt 's werelds meest geavanceerde industriële liquid crystal paneel. De kleurverzadiging is tot 97%, de helderheid kan 700cd / bereiken, de contrastverhouding is 3000: 1, de verversingsfrequentie is 120Hz en de kijkhoek is maximaal 178 graden Het complete pakket is bestand tegen de impact van een val van 1 meter en de levensduur is maar liefst 60.000 uur. SLCD is een complete weergave-eenheid, die alleen als monitor kan worden gebruikt of in een supergroot scherm kan worden gesplitst. Realiseer volgens verschillende gebruiksvereisten de variabele grootschermfunctie: enkel scherm gesplitst scherm, enkel scherm afzonderlijk scherm, willekeurige combinatieweergave, LCD-beeldsplitsing, splitsing op volledig scherm, verticale schermweergave, optionele compensatie voor beeldframe of omslag, ondersteunt digitaal signaal roamen, zoomen en uitrekken, weergave op meerdere schermen, instellen en uitvoeren van verschillende weergaveschema's en real-time verwerking van full HD-signalen.
  De installatie is net zo eenvoudig als het bouwen van blokken, en het gebruik en de installatie van enkele of splitsingen is heel eenvoudig. SLCD is een supersmal-edge LCD-verbindingsscherm, met een breedte van slechts 3 mm rond de rand, een beschermende laag van gehard glas, een ingebouwd intelligent alarmcircuit voor temperatuurregeling en een uniek "snel dissiperend" warmteafvoersysteem. Zijn strijd
  De speciale interface is erg rijk: analoge AV, component, S-video, VGA-interface, digitale DVI, HDMI, etc., alles, niet alleen geschikt voor digitale signaalinvoer, maar ook zeer uniek voor ondersteuning van analoog signaal. Het volledige assortiment SLCD-producten maakt gebruik van unieke en 's werelds meest geavanceerde digitale verwerkingstechnologie, waardoor gebruikers echt het full HD-effect op een groot scherm kunnen ervaren
Kenmerken:
1. Super lange levensduur. Met de vooruitgang van wetenschap en technologie kan de levensduur van vloeibaar-kristalproducten meer dan 50.000 uur bedragen (voornamelijk beïnvloed door de achtergrondverlichting). De huidige reguliere LED-achtergrondverlichtingstechnologie op de markt heeft in feite de beperkingen van het CCFL-achtergrondverlichtingstijdperk weggenomen. , en de levensduur kan zijn. Wanneer het meer dan 100.000 uur bereikt, kan de helderheid 1000 lumen bereiken en zal de lichtbron niet dimmen na langdurig gebruik.
2. Grote kijkhoek. Voor de vroege vloeibaar-kristalproducten was de kijkhoek ooit een groot probleem dat het vloeibaar kristal beperkte, maar met de voortdurende vooruitgang van de vloeibaar-kristaltechnologie is dit probleem volledig opgelost, zoals het gebruik van DID, IPS-technologie-lasscherm, zijn visuele De hoek kan een ongekende 178 graden bereiken.
3. Hoge resolutie. Volgens de huidige gangbare technologie op de markt kan de fysieke resolutie van het LCD-scherm gemakkelijk het netvliesniveau bereiken dat het blote oog niet kan onderscheiden. De helderheid en het contrast van het vloeibaar kristal zijn hoog, de kleuren zijn helder en helder, en het beeld is stabiel en flikkert niet.
4. Ultradun en lichtgewicht. Het vloeibare kristal heeft de kenmerken van een dunne dikte en een laag gewicht, die gemakkelijk kunnen worden gesplitst en geïnstalleerd. Het speciale 55-inch LCD-scherm weegt slechts 30 kg en heeft een dikte van minder dan 11 cm, wat ongeëvenaard is door andere weergaveapparaten.
5. Zeer laag stroomverbruik. Liquid crystal display-apparatuur, laag vermogen, laag vuur is altijd door mensen geprezen en het is slechts 3W in de standby-modus.
6. Laag uitvalpercentage. Vloeibaar kristal is momenteel het meest stabiele en betrouwbare weergaveapparaat.Door de geringe warmteontwikkeling is het apparaat zeer stabiel en zal het geen defecten veroorzaken als gevolg van overmatige temperatuurstijging van de componenten.
  Omdat de verlichte behuizing van het LCD-product de grootte van het LCD-paneel beperkt, heeft het frame van de DID- en IPS LCD-schermen die in het splitsingsscherm worden gebruikt nog steeds een breedte van 4 mm-7 mm, dus een iets grotere lasnaad is het enige nadeel. van de LCD-splitsingsgordijngevel, maar met de geleidelijke volwassenheid van de OLED-technologie zal dit defect aanzienlijk worden verbeterd.
Zuinig:
  Gezien de economie van het systeem, moet het worden beschouwd vanuit het perspectief van kostenprestaties.De economie van het systeem is alleen zinvol onder de premisse van hoge prestaties en hoge kwaliteit.
  Plasma (PDP) -splitsende vliesgevels op de markt zijn vatbaar voor schermverbrandingen na langdurige weergave, dus de kostenprestaties zijn laag. Met de voortdurende vooruitgang van wetenschap en technologie, hebben DLP-videomuren geleidelijk de beperkingen van hun lampen (dure verbruiksmaterialen) weggewerkt. Op dit moment is het gebruik van LED-technologie de hoofdstroom van de markt geworden, maar de kosten zijn vrij duur.
  Verbindingsschermen worden in binnen- en buitenland op grote schaal verwelkomd vanwege hun uitstekende prestaties en redelijke prijs. Met een levensduur van 50.000 tot 100.000 uur, stabiele kwaliteit en lage onderhoudskosten is het momenteel de meest kosteneffectieve vliesgevel.
  De opkomst van verbindingsschermen lost de verschillende defecten van traditionele tv-gordijngevels op en biedt het beste weergavesysteem op grote schermen voor een gemakkelijke, uitgebreide en realtime weergave van video-informatie van verschillende systemen, met name voor realtime commando's op afstand, verzending en andere technische toepassingen.