Wat zijn de kenmerken van de kwaliteit van het LCD-verbindingsscherm?

2021-03-26 14:25:48 hongling

Wat zijn de kenmerken van de kwaliteit van het LCD-verbindingsscherm?
  Als we zeggen dat dit de beste technologie in de branche is, behalve militaire technologie, dan denk ik dat iedereen weet dat het de branche voor communicatie met mobiele telefoons is. In feite is er een andere branche die de lcd-schermindustrie is. elektronische producten waarvoor LCD-schermen en mobiele telefoons nodig zijn. Nu er zoveel producten kunnen worden gebruikt, moet de technologie zeer geavanceerd zijn; vooral in de afgelopen jaren is de industrie voor LCD-splitsingsschermen erg populair geworden en zullen er meer commerciële bedrijven in de display-industrie worden bezorgd over de kwaliteit en de aftersaleskwesties van het splitsingsscherm. Laten we de kwaliteit van het lcd-splitsingsscherm hieronder interpreteren.


1. Lasschermnaden Als het lasscherm wordt gebruikt voor het lassen en de naden zijn groot, wordt het visuele effect beïnvloed. Het is ondraaglijk voor gebruikers. Tegenwoordig heeft het door de fabrikant aangenomen DID LCD-scherm een ultradunne randontwerp en is de minimale stikafstand slechts enkele millimeters. In staat om het hele plaatje duidelijk te maken.
2. Contrast Dit is ook een belangrijke indicator voor het meten van LCD-verbindingsschermen. Als we films met personagescènes bekijken, kunnen we contrast uitdrukken door middel van licht en donker contrast. Mingxian Electronics MX-serie LCD-splitsingsschermen hechten veel belang aan contrastindicaties, weergave-effecten met hoog contrast en bieden gebruikers een krachtigere visuele ervaring.


3. De structuur van het LCD-lasscherm We weten allemaal dat een complete LCD-lasgordijngevel bestaat uit meerdere laseenheden in de vorm van m × n. Bij veel toepassingen mag er geen nacht en nacht zijn. De tijd blijft lopen, wat vereist dat het LCD-verbindingsscherm een sterke stabiliteit en betrouwbaarheid heeft.


4. Kijkhoek Met de vooruitgang van de LCD-technologie heeft de kijkhoek van het LCD-verbindingsscherm 178 graden of meer bereikt, waardoor het effect van een absolute kijkhoek wordt bereikt.


5. De helderheid van het LCD-verbindingsscherm Het is een zeer belangrijke indicator om het LCD-verbindingsscherm te meten, en het helderdere LCD-scherm valt vooral in het oog. LCD-splitsingsscherm is een materiaal vóór vast en vloeibaar. Op zich is het niet leerzaam. De helderheid wordt gerealiseerd door de backlight buis achter het paneel, dus het aantal lampjes is gerelateerd aan de helderheid van het LCD-scherm.
Bovendien kan de installatiekwaliteit van projectieschermen worden beoordeeld op de volgende punten:
1. Donkere vlekken en mozaïeken verwijst naar de kleine witte en zwarte vierkantjes die verschijnen nadat het project is geïnstalleerd en afgespeeld. Over het algemeen is het een probleem met de plug-in van de LCD-splitseenheid. Als er een dode plek is, is er een probleem met de moederbordchip van het circuit


2. De helderheid zou 500 / cd moeten bereiken. Als het niet aankomt, is het beeld onduidelijk en gaat het voordeel dat het geen high-definition is, verloren. Normaal gesproken is de oorspronkelijke helderheid van het fabrieksscherm zowel algemene helderheid 500 als hoogtepunt 700. Sommige bedrijven gebruiken tweedehands Het scherm zal dergelijke problemen veroorzaken, dus klanten moeten professionele fabrikanten zoeken om dit te doen.


3. De vlakheid van het LCD-verbindingsmuurproject is vooral belangrijk bij het installeren van een groot project. Als de breedte en hoogte groot zijn, moet de vlakheid binnen plus of min 1 mm liggen om een geweldige stijl te tonen. Het beeld of beeld zal niet hobbelig lijken of vervormd.


Op basis van het bovenstaande, om grote schermen te splitsen, moet u een gekwalificeerde fabrikant van lasschermen vinden met vele jaren ervaring in de industrie, om geen verschillende kwaliteits- en technische problemen te veroorzaken.