Praten over de methode om de kwaliteit van een LCD-splitsingsscherm te beoordelen tijdens projectacceptatie

2021-03-26 14:42:21 hongling

Praten over de methode om de kwaliteit van een LCD-splitsingsscherm te beoordelen tijdens projectacceptatie


  Tijdens het gebruik van het LCD-verbindingsscherm zullen veel vrienden het kwaliteitsprobleem in overweging nemen, dus kent u de methode om de kwaliteit van het LCD-verbindingsscherm te beoordelen? Vandaag zal de editor u dit laten begrijpen.
 1] Te oordelen naar de kijkhoek, met de vooruitgang van de LCD-technologie, heeft de kijkhoek van het LCD-verbindingsscherm het dubbele van 178 graden bereikt, waardoor het effect van een absolute kijkhoek wordt bereikt.


 2] Afgaande op het LCD-paneel is het type paneel dat wordt gebruikt voor LCD-splitsing erg belangrijk, wat rechtstreeks van invloed is op de prestaties en levensduur van het LCD-splitsingsproduct, en ook op het merk van de klant en de geloofwaardigheid van de fabrikant.


 3] Te oordelen naar de lasnaad, als het LCD-lasscherm wordt gebruikt voor het splitsen en de naad is groot, heeft dit invloed op het visuele effect. Dit is het DID LCD-lasscherm en het ultradunne randontwerp dat wordt gebruikt door fabrikanten die onaanvaardbaar zijn voor De kleinste steekopening aan de bovenzijde is slechts 0,88 mm. Als het kostenbudget niet in aanmerking wordt genomen, kan het zelfs optisch naadloos zijn, waardoor het volledige beeld duidelijk wordt weergegeven.


 4] Afgaande op de resultaten, wordt een compleet LCD-splitsingsscherm gesplitst door meerdere splitseenheden in mm-vorm. Dit vereist dat het 46-inch LCD-splitsingsscherm een sterke stabiliteit en betrouwbaarheid heeft.