Hoe u een kosteneffectieve advertentiemachine kiest

2021-03-26 14:35:38 hongling

Hoe een kosteneffectieve advertentiemachine kiezen?


Hoe een kosteneffectieve LCD-reclamemachine kiezen? Als nieuw medium is de LCD-reclamemachine op grote schaal gebruikt in verschillende industrieën en is deze te zien op veel openbare plaatsen, zoals winkelcentra, gebouwen, financiële instellingen en luchthavens.
Hoe u een kosteneffectieve LCD-reclamemachine kiest
Voor LCD-reclamemachines is het belangrijkste onderdeel het LCD-paneel. De kwaliteit van het LCD-paneel in de LCD-reclamemachine bepaalt rechtstreeks het weergave-effect en de levensduur van het scherm van de reclamemachine; er zijn momenteel gewetenloze handelaren op de markt die handelen in oud en gebruik inferieure LCD-panelen Wees slordig, dus gebruikers moeten op zoek naar meer bekende merken op de markt bij de aankoop van LCD-splitsingsschermen om de productkwaliteit en service na verkoop te garanderen.
Ten tweede wordt de stroomvoorziening van de LCD-reclamespeler gebruikt als de ruggengraat om het afspelen van inhoud te ondersteunen. Het is erg belangrijk om een stabiele en hoogwaardige stroomvoorziening te kiezen. De levensduur van de algemene stroomvoorziening is 5 jaar. Na 5 jaar , de stroomvoorziening is niet erg stabiel.
Bovendien moeten gebruikers de kosteneffectiviteit van de LCD-reclamemachine begrijpen.De psychologie van klanten die voor lage prijzen kiezen, is begrijpelijk, maar de laagste prijs zal hoogstwaarschijnlijk het grootste verlies met zich meebrengen. De goedkope adverteerders lijken op het eerste gezicht hetzelfde, maar de interne verschillen van de adverteerders zijn enorm: lage schermen, moederborden met een lage capaciteit, lage schaalbaarheid, lage functionaliteit en lage compatibiliteit.
Meer aandacht: fabrikanten van LCD-reclamespelers