Voorzorgsmaatregelen voor het kopen van een LCD-verbindingsscherm

2021-03-26 14:46:19 hongling

Voorzorgsmaatregelen voor het kopen van een LCD-verbindingsscherm


Hieronder volgen de problemen waar gebruikers op moeten letten bij het kopen van LCD-splitsingsschermen:


       LCD-verbindingsscherm


       Allereerst is het ultradunne ontwerp van het LCD-verbindingsscherm meer ideaal


        Of het nu een ultra-smal frame-ontwerp is, het heeft rechtstreeks invloed op de vraag of gebruikers LCD-splitsingsschermen als weergave-oplossing gebruiken. Aangezien LCD's achtergrondverlichtingsbuizen als lichtbron gebruiken, zijn de randen over het algemeen breed. De framebreedte van een gewoon LCD-scherm van 46 inch is groter dan 30 mm. Indien gebruikt voor het lassen, moet de spleetopening minimaal 60 mm zijn, wat het visuele effect ernstig zal beïnvloeden. Als het LCD-scherm wordt gebruikt als een uniek ontwerp met een smalle rand, is de minimale splitsingsopening slechts ongeveer 7 mm, wat de volledige weergave van het beeld volledig kan garanderen.


       2. De high-definition standaard moet 1080p bereiken


       In vergelijking met andere weergaveapparaten van dezelfde grootte, heeft de LCD-splitseenheid met groot scherm een hogere resolutie en kan de resolutie van het enkele scherm worden verhoogd tot 1920 x 1080, die perfect 1080P high-definition signalen kan weergeven.

选购液晶拼接屏注意事项

LCD-panelen met ultrabrede kijkhoeken zijn acceptabeler.


      Het LCD-paneel maakt gebruik van pva-technologie, "beeldverstellingstechnologie", de kijkhoek kan meer dan 178 ° bereiken, wat veel hoger is dan bij andere weergaveapparaten. Vanuit elke hoek bekeken, moeten de helderheid en kleur van de afbeelding hetzelfde zijn. Als splitsysteem met een groot scherm is dit een belangrijke factor voor gebruikers om te kiezen.


      Ten derde is de kleurverzadiging van LCD- of CRT-weergaveapparaten hoger dan die van gewone burgers


      Momenteel is de kleurverzadiging van gewone liquid crystal displays en CRT-displays slechts 72%, terwijl de kleurverzadiging van professionele narrow-edge liquid crystal displays wel 92% kan bereiken. Dit komt door de nieuw ontwikkelde kleurkalibratietechnologie. Met deze technologie kan, naast de kleurkalibratie van statische afbeeldingen, ook de kleur van dynamische afbeeldingen worden gekalibreerd om de nauwkeurigheid en stabiliteit van de afbeeldingsuitvoer te garanderen.


      De helderheid van het LCD-scherm van de tv of computer is hoger dan die van normaal civiel gebruik


      Ten vierde hebben professionele LCD-schermen met een smal randontwerp een hogere helderheid in vergelijking met gewone civiele tv's of pc-lcd-schermen. De helderheid van gewone civiele tv- of pc-lcd-schermen is over het algemeen slechts 250-300cd / m2 (≤42 '') en 400-500cd / m2 (≥46 ''), terwijl professionele LCD-schermen met smal randontwerp 700 800CD kunnen bereiken. / M² (≥46 "). Deze hoge helderheid zorgt ervoor dat het beeld in elke binnenomgeving duidelijk te zien is.


       Ten vijfde, een lange levensduur


       Gewone LCD-verbindingsschermen zijn ontworpen voor tv's of pc-monitoren en ondersteunen geen 24-uurs ononderbroken dag- en nachtgebruik. Het professionele LCD-scherm met smalle rand is speciaal ontworpen voor industriële displays en billboards en ondersteunt 24 uur per dag continu gebruik in openbare openbare ruimtes. De levensduur is meer dan 50.000 uur, wat de basisvereiste is van een LCD-verbindingsscherm.


       Bovenstaande zijn de zaken waar u op moet letten bij het kopen van LCD splitscreens Wilt u meer weten? Let alsjeblieft op ons.