Reclamemachine en splitscreen perfecte overgang

2021-03-26 14:43:41 hongling

De eisen die mensen stellen aan high-definition beeldschermen bevorderen de snelle vooruitgang van beeldschermtechnologie. Gebruikelijke technieken voor beveiligingscontrole kunnen geen 1080p high-definition beeldscherm bereiken. Het gebruik van geschikte interfaces die compatibel zijn met bestaande systemen is de sleutel tot het bereiken van digitale high-definition. De HD-SDI-interface voldoet volledig aan de ontwikkelingsvereisten van digitale high-definition en heeft de voordelen van een lange transmissieafstand, interface-compatibiliteit, op standaarden gebaseerd, plug-and-play, enz., En kan digitale high-definition realiseren. High-definition, intelligentie en netwerken zijn de belangrijkste ontwikkeling van weergaveapparaten, vooral nadat de individuele vereisten van technische projecten op verschillende gebieden nog steeds worden benadrukt, de beeldkwaliteit, helderheid, flexibiliteit en gemak van installatie en bediening van LCD-splicing-schermweergave toepassingen En de interactiviteit stelt hogere eisen. Erkennend de toekomst van LCD-splitsingsdisplays, zijn er vele soorten advertentiemachines op de markt. Volgens verschillende plaatsen van gebruik, zoals het bouwen van advertentiemachines en voertuigreclame-machines; volgens de installatiemethode zijn er vloermachines en aan de muur gemonteerde advertentiemachines; er zijn netwerken onderverdeeld naar functie Versie-advertentiemachines, slimme advertentiemachines, alles-in-één advertentiemachines, aanraakreclamemachines, enz., Zijn divers en compleet, elk met hun eigen voordelen. Gebruikers kunnen de stijl volgens hun eigen behoeften en door de kenmerken van de situatie te combineren.


Over het algemeen heeft maatwerk originele kenmerken en zijn de eisen van gebruikers voor producten en diensten over het algemeen hoger dan die van gestandaardiseerde technologie. Het is moeilijk om hoge kostenprestaties na te streven. Vanuit het perspectief van gebruikers: innoveer producten, verken en begrijp de markt behoeften, en volg de specifieke eisen van klanten. Het moet hiervoor gepersonaliseerde commerciële display-oplossingen aanpassen en produceren.


Met de voortdurende uitbreiding van de display-markt is het fenomeen van gehomogeniseerde producten echter steeds ernstiger geworden en kan worden gezegd dat display-producten vastzitten in stilstaand water. Als displaybedrijven verrassend willen winnen, moeten ze de gepersonaliseerde aanpassing van gebruikers realiseren in dit hedendaagse tijdperk waarin steeds meer individuen de hoofdrol spelen, en dan kan differentiatie worden bereikt om de deur naar de markt te openen. Dus de vraag is hoe je nieuwe technologie kunt gebruiken om gepersonaliseerde aanpassing van de weergavehorizon te bereiken?


Het LCD-splitsingsschema is voornamelijk gebaseerd op de hoogwaardige LCD-splitsing van grootbeeldhardware, waarbij gebruik wordt gemaakt van uitstekende splitsingstechnologie om een compleet en uniform beeld te vormen, en ten slotte het visuele effect van "zero stitching" op het display te realiseren; en in de high-tech hardware en software. Gebaseerd op de apparatuur, integreert het rijke sensoren, krachtige verwerkingschips en multidimensionale sensorsignalen voor high-definition acquisitie, codering en decodering, netwerktransmissie, enz., en vervolgens met een flexibel controlesysteem, de standaardconfiguratie van het platform is gebouwd; bovendien is het weergavesysteem ingebouwd Multi-channel video-roaming, superpositie, geen gebied en niveau, kan aanraakbediening ondersteunen, voldoende om de tijdigheid en intelligente bediening van e-sports te evenaren, zoals in Three Kingdoms en LOL League of Legends, bouw je eigen intelligente videosysteem, dat high-definition vloeiend kan bieden. De video neemt de gebruiker gemakkelijk mee naar de meeslepende scène. Daarom brengt de LCD-splitsingsweergave-oplossing niet alleen een schokkende ervaring voor de spelers, maar bevordert het ook het spel van intelligentie tussen mensen!