Introductie tot de trend van alles-in-één computers en projectoren voor onderwijsconferenties!

2021-03-26 14:48:17 hongling

Toen ik een kind was, was het zwart-wit in de school nog traditioneel cement en kalk. Ik herinner me dat de leraar het niet elke keer durft af te vegen als de leraar het heeft over de belangrijkste punten, zodat we het steeds opnieuw moeten bestuderen en opnemen. Omdat het krijt van kalk is gemaakt, zal het corroderen. Seks, de woorden die te lang op het bord blijven staan, zullen niet worden schoongeveegd, er zullen altijd stippen zijn en kan ten slotte alleen worden gewassen met azijn of alcohol om in principe schoon te maken het is tijdrovend, arbeidsintensief en duur Azijn en alcohol zijn niet goedkoop!


Dichter bij huis, na het millennium, breidt het onderwijs en onderwijsmateriaal zich actief uit en is het traditionele onderwijsmateriaal bijgewerkt en geoptimaliseerd. Het meest voorkomende is dat het vorige schoolbord het huidige 'whiteboard' is geworden. Krijt is het huidige geworden op olie gebaseerde pen. Het land hecht ook veel belang aan onderwijs. Elektronische leerapparatuur voor informatie ontwikkelt zich ook met grote sprongen. In de afgelopen jaren hebben fabrikanten in de display-industrie ook actief aanpassingen gedaan, dus de leergeïntegreerde machine is het meest voor de hand liggend De opkomst ervan zorgde bijvoorbeeld niet alleen voor een revolutie in leermiddelen, maar was ook gericht op het maken van een grote stap voorwaarts in het onderwijs, maar de alles-in-één-leermachine is niet alleen beschikbaar op scholen.


In ondernemingen en grote bedrijven zoals het dagelijkse kantoor, onderwijsbijeenkomsten, enz. Wordt het het meest gebruikt. Het kan zijn dat de projector erg handig is voor iedereen, maar als je de twee vergelijkt, is de projector echt "niet van de juiste kwaliteit. "Geleidelijk aan zijn veel bedrijven begonnen met het vervangen van de projectieapparatuur door de leer- en vergader-all-in-one. Qua functie kan de alles-in-één lesgeven en vergaderen informatiseringsonderwijs in de school bereiken, en de functies van examens. en gegevensquery's zijn bijna perfect. Het kan de verschillende onderwijssystemen van de school volledig ondersteunen. De meest populaire alles-in-één educatieve conferentiemachines worden gebruikt voor conferentieseminars, gegevensanalyse en videoconferenties op afstand. De prijs ligt relatief dicht bij de mensen .


Er zijn veel fabrikanten van alles-in-één les- en conferentiemachines in Shenzhen, en de kwaliteit is ook visachtig in troebel water. Het wordt aanbevolen dat u het juiste merk en de juiste kanalen kiest om aan te schaffen wanneer u alles-in-één lesmateriaal koopt. en conferentiemachines!