Waarom mensen kiezen voor zelfbedieningskiosken

2021-04-09 14:47:57 hongling

Waarom kiezen mensen voor selfservice-zoekkiosken?

Het was spannend om naar de tv-serie te kijken, en plotseling kwamen de woorden 'wordt spannender nadat de advertentie' tevoorschijn kwam, hoe geïrriteerd ik was! Denk je dat dit soort advertentie-effect goed zal zijn?


人们为什么选择自助查询一体机

Met de ontwikkeling en verbetering van technologie kwam de zelfbedieningskiosk uit. Toen hij verscheen, werd hij alom geprezen door mensen.Het bracht mensen een prachtige visie en maakte het leven van mensen gemakkelijker.


Waarom kiezen mensen voor een selfservice-zoekkiosk? Gebruik allereerst de selfservice-zoekkiosk om een interessantere winkelervaring te krijgen. De opkomst van iets nieuws zal altijd een golf van trends met zich meebrengen; en het gebruik van het zelf -servicekiosk biedt u de mogelijkheid om meer uitgebreide product- en promotie-informatie te begrijpen, we kunnen verschillende gedetailleerde informatie bekijken op de zelfbedieningskiosk, die voor ons moeilijk direct te vinden is.


Bovendien is dit ons eigen initiatief om informatie te kiezen, die de verstoring van het winkelproces door de promotors kan voorkomen en vrij kan genieten van het plezier van winkelen. Koop wat je wilt en luister niet naar de verleiding van de promotors .


Heeft u om deze redenen voor de zelfbedieningskiosk gekozen?