Waarom verschijnt de leescabine in ieders zicht?

2020-10-09 17:41:01 hongling

Waarom verschijnt de leescabine in ieders zicht?
Met de toenemende vraag naar populaire culturele spellen en amusement zijn er gemakkelijke, snelle en gediversifieerde "cultuur- en kunstpaviljoens" ontstaan. Na de uitzending van "Reader" is de trend van het lezen van paviljoen niet vervaagd. Probeer in reactie op de eisen van sommige mensen om te lezen het leespaviljoen te promoten in de nationale marketing en deel de verjaardagstaart van deze culturele markt.


 


In dit stadium zijn er naast het vrolijke leespaviljoen en de mini-KTV ook kunstnijverheidspaviljoens en zwevende boekenpaviljoens in het centrum van Shanghai. Hoewel dit product nog steeds experimenteel en conceptueel is, is Reading Pavilion, in vergelijking met traditionele commerciële serviceproducten voor entertainment en vrije tijd, omgevormd tot een creatief product voor culturele en artistieke inhoud en is het een nieuw spel-entertainment geworden dat is gecreëerd door culturele en artistieke innovatie. Nieuwe winkelprojecten.


 


Door de opkomst van het leespaviljoen zijn vermakelijke leesartikelen populair geworden, waardoor cultuur- en kunstliefhebbers een "privé" leeszaal kunnen vinden om te spreken zoals je wilt. Juist door het ontbreken van een plek om te kunnen lezen, is het "Leespaviljoen" al een tijdje populair geworden. Sommige leescabines kunnen ook gedetailleerde lezingen met muzikale achtergronden naar WeChat Moments sturen, waardoor ze de beste plasmidedragers worden voor culturele, artistieke en sociale media.


标签: Paviljoen lezen