Wat is het marktperspectief van de leescabine?

2021-03-19 08:36:08 hongling

1. Waarom verschijnt het leeshokje voor ieders zicht?
Met de toenemende vraag naar populaire culturele spellen en amusement zijn er gemakkelijke, snelle en gediversifieerde "cultuur- en kunstpaviljoens" ontstaan. Na de uitzending van "Reader" is de trend van het lezen van paviljoen niet weggeëbd. Als antwoord op de eisen van sommige mensen om te lezen, probeer het leespaviljoen te promoten in de nationale marketing en deel de verjaardagstaart van de culturele markt op dit gebied. .


 


In dit stadium zijn er naast het vrolijke leespaviljoen en de mini-KTV ook knutselpaviljoens en zwevende boekenpaviljoens in het centrum van Shanghai. Hoewel dit product nog steeds experimenteel en conceptueel is, is Reading Pavilion, vergeleken met traditionele commerciële serviceproducten gericht op entertainment en vrije tijd, omgevormd tot een creatief product voor culturele en artistieke inhoud, en is het een nieuw spel-entertainment geworden dat is gecreëerd door culturele en artistieke innovatie. Nieuwe winkelprojecten.


 


Door de opkomst van het leespaviljoen zijn vermakelijke leesartikelen populair geworden, waardoor cultuur- en kunstliefhebbers een "privé" leeszaal kunnen vinden om te spreken zoals je wilt. Juist door het ontbreken van een plek om te kunnen lezen, heeft het ook een tijdje geleid tot de populariteit van het "Leespaviljoen". Sommige leescabines kunnen ook gedetailleerde lezingen met muzikale achtergronden naar WeChat Moments sturen, waardoor ze de beste plasmidedragers worden voor culturele, artistieke en sociale media.2. Wat is het marktperspectief van de leescabine?
In tegenstelling tot mini-karaokehallen, die een marktcapaciteit hebben van 7,01 miljard yuan en meestal worden gepromoot in winkelcentra, bioscopen en andere locaties, heeft de werking van de leescabine niet de verkoopmarktmethode van zelfbediende en franchise-agenten, en de moeilijkheid van sociale praktische werking zo groot. In dit stadium zijn er twee situaties in de verkoopmarktbevordering van leescabines. De ene vereist geld van de koper om te investeren in marktpromotie en punctuele tariefnormen; de andere vereist onderwijsinstellingen zonder winstoogmerk, zoals bibliotheekbeheer en universiteiten, om rijk en kleurrijk regionaal economisch leven op zichzelf. In dit stadium is de kans groter dat de leespaviljoens in openbare culturele plaatsen, zoals het beheer van de waterbibliotheek, klantenloyaliteit veroorzaken bij groepen die van literatuur en lezen houden en die vrije tijd en amusement hebben.


 


Sommige professionals zijn van mening dat, vanuit het langetermijnperspectief, de maatschappelijke ontwikkelingstrend van leescabines het probleem van vereenvoudiging van de methode moet aanpakken. Het beperkt zich tot universiteiten en bibliotheekbeheer, en de afzetmarkt is niet groot genoeg om vorm te geven. de manier van consumptie. Wellicht richt de mini-KTV zich op licht amusement, terwijl de culturele en artistieke sfeer van het leespaviljoen dieper is.Dit zijn de unieke voordelen van het eerste. Industrieanalisten zijn van mening dat Reading Kiosk in de toekomst wellicht de methode van "klant-ontwateringsmethode-marketingpromotie-geld verdienen" overneemt. Alleen, leesliefhebbers zijn in ieder geval van mening dat als het leespaviljoen altijd zijn eigen service-items uit de volkscultuur kan onderhouden, het het beste is om handige en snelle service-items te bieden om de leeromgeving en kwaliteit van grote steden te verbeteren.


标签: Paviljoen lezen