Reading Pavilion speelt de rol van 'deuropener'

2021-03-19 08:35:04 hongling

Lezen is invoer en voorlezen wordt uitgevoerd. Onze waarde ligt in de creatie van het Voorleespaviljoen, vanaf het begin, van het ontvangen tot en met het verlenen van diensten aan verschillende groepen. Het Leespaviljoen heeft de rol van deuropener gespeeld, waardoor meer mensen verliefd kunnen worden op lezen en literatuur kunnen benaderen Voel de vreugde van het lezen en laat goede literatuur de groei van generatie na generatie begeleiden. Dit is de waarde ervan.
Woorden kunnen het hart van mensen het meest raken, en hardop lezen zal de perceptie van literatuur dichterbij brengen. De leescabine is een product met temperatuur dat emotionele behoeften kan uitdrukken. Tussen familie en vrienden, die meestal nalatig zijn in communicatie en expressie, kunt u gebruik maken van de leescabine. Zo organiseerde Xing Faner tijdens Moederdag en Vaderdag een reeks activiteiten. Veel toehoorders deden mee, lazen een alinea tekst, begeleid door muziek, en gaf het aan ouders, of deel het met klasgenoten tijdens het afstudeerseizoen, of lees het voor jezelf. Deze tekst en stem zijn waardevoller om te verzamelen.
De materiaalbibliotheek van Xingfaner Reading Pavilion is een verzameling klassieke literaire werken en prachtige selecties van populaire en populaire artikelen, met verschillende vormen, zoals prentenboeken, gedichten, proza's, strips, romans, enz., Met een rijke inhoud, die gevarieerde lezers voorziet van verschillende leeshobby's Selectie van literaire werken.广告机定制


Klassieke catalogusaanbeveling: Het thema van de prachtige essays is gebaseerd op de beste oude en moderne gedichten en de namen van moderne en moderne beroemde proza's.
Loof het moederland: een prachtig essay over het thema van het tonen van vertrouwen in het pad van het socialisme met Chinese kenmerken, vertrouwen in theorie, vertrouwen in systemen en vertrouwen in cultuur.
Tang Poetry and Ancient Rhyme: Een verzameling gedichten, melodieën, proza, literaire theorie en andere bekende typische werken in de Chinese literatuur.
Kinderboekenwereld: verzamel sprookjes voor kinderen, korte sprookjes, enz., En neem kinderen mee naar een mysterieuze sprookjeswereld.
Ware liefde: het genre omvat verhalen, verklarende essays, na lezing en andere vormen van artikelen over gevoelens.


标签: Paviljoen lezen