Waarop moet worden gelet bij het installeren van een LCD-verbindingsscherm

2021-03-13 14:57:54 hongling

Om een vlotte voortgang van het project te garanderen en de normale werking van de systeemapparatuur te beschermen, moet de installatie ter plaatse van de apparatuur voldoen aan de volgende omgevingsvoorwaarden:

1. Installatievereisten

1) De installatiegrond moet vlak en sterk zijn, met een sterk draagvermogen en niet gemakkelijk vervormd.

2) De basis van de kast staat over het algemeen in direct contact met de antistatische vloer om ervoor te zorgen dat de grond de zwaartekracht langdurig kan weerstaan zonder vervorming.

2. Vereisten voor de (kamer) decoratie van de bedieningsconsole en de locatie van de apparatuur

1) De positie van de bedieningscomputer moet direct tegenover het lasscherm zijn en de operator moet de bediening van het lasscherm gemakkelijk en intuïtief zien. Als er een speciaal gepartitioneerde controlekamer is, moet er transparant glas zijn tussen de controlekamer en de grote beeldschermruimte om het zicht van de operator te vergemakkelijken.

2) De besturingscomputer moet zo ver mogelijk in de richting direct tegenover het splitsingsscherm worden geplaatst en op een geschikte afstand van het splitsingsscherm om foutopsporing, kleuraanpassing en andere bewerkingen te vergemakkelijken.

3. Lichtvereisten

1) Het wordt aanbevolen om een ingebouwde downlight te gebruiken voor verlichting. Het licht mag niet rechtstreeks op het scherm worden gericht en houd het op 3 meter afstand van het scherm om het projectie-effect niet te beïnvloeden.

2) Als de ramen van de controlekamer groot zijn, vermijd dan direct zonlicht en gebruik gordijnen om het licht te blokkeren. De gordijnen moeten donker zijn.

4. Vereisten voor bedrading en kabelgoten

1) Zwakstroomkabels (VGA, video, seriële kabel, enz.) Moeten apart van sterkstroomkabels worden gelegd om signaalinterferentie te voorkomen. Als het een kabelgoot is, kunt u geen kabelgoot delen en moet u de bekabeling in verschillende kabelgoten verdelen.

2) Als het een vaste ondergrond is, zoals vloertegels, composiet houten vloeren, enz., Moet er een bedradingsgroef zijn tussen de signaalbron (computer VGA-signaal, videosignaal) en de besturingscomputer naar de matrix. Hoe korter de bedradingsafstand is.

3) Als het een antistatische vloer is, moet er een gat worden geopend bij de kabeluitgang, waardoor de kabeluitgang overblijft.

5. Vereisten voor airconditioning

1) Er moeten goede maatregelen voor temperatuurregeling en warmteafvoer zijn in het onderhoudskanaal achter de verbindingsgordijngevel. Als het een centrale airconditioner is, moeten er airconditioning in- en uitlaten zijn. Als er geen centrale airconditioning is, moet een speciale airconditioner worden geïnstalleerd. Het vermogen van de airconditioner hangt af van de schaal van het grote scherm.

2) De temperatuur in de onderhoudsgang en de kamertemperatuur in de controlekamer van de vliesgevel moeten regelbaar en in principe hetzelfde zijn.

6. Stroomvoorziening

Rekening houdend met het feit dat het systeem een speciale situatie kan tegenkomen, kan de huidige impact van het breekpunt en herbekrachtiging optreden, en heeft de verbindingseenheid zelf een ontwerp voor stroombeveiliging om de normale en veilige werking van de apparatuur te garanderen.

1) De voeding van het systeem is AC 220V ± 5%; gebruik een stopcontact met drie gaten met een beschermende aardingsdraad; het aantal stopcontacten is gerelateerd aan het aantal verbindingseenheden.

2) Het splitsysteem, de matrix en de besturings-pc hebben stroom nodig in dezelfde fase.

3) De voedingsspanning moet stabiel en betrouwbaar zijn, vooral om te voorkomen dat de stroom onmiddellijk na een stroomstoring wordt ingeschakeld, daarom moet de stroomvoorziening van het splitsysteem in principe worden geleverd door de bijbehorende voedings-UPS.

4) De systeemapparatuur moet goed geaard zijn en de aardingsweerstand moet minder zijn dan 2Ω om ervoor te zorgen dat de apparatuur niet wordt beschadigd bij speciale omstandigheden zoals blikseminslag.


7. Systeemomgeving

1) De achterkant van het verbindingssysteem is het onderhoudskanaal en de breedte van het onderhoudskanaal is over het algemeen niet minder dan 0,60 meter

2) Kamers met een groot scherm hebben een betere temperatuur- en vochtigheidsregeling nodig. De werkomgevingstemperatuur is 0 ℃ -40 ℃ en de relatieve vochtigheid is 10% -90%. Er moet airconditioning zijn achter de scheidingsgordijngevel.


3) De temperatuur en vochtigheid van de airconditioner voor en na het lasscherm moeten op dezelfde schaal worden afgesteld om de warmteafvoer van de laswand en de vlakheid van het lasscherm te garanderen.

4) De splitsende vliesgevelkamer moet schoon en stofdicht worden gehouden.

5) Houd de sprinklers zo ver mogelijk uit de buurt van de splitsingswand en gebruik een blusmiddel met spuitbus.