Verschillende gangbare installatiemethoden voor een LCD-verbindingsscherm

2021-03-13 14:54:54 hongling

Verschillende gangbare installatiemethoden voor LCD-verbindingsschermen


Afhankelijk van het aantal LCD-verbindingsschermen, de omgeving ter plaatse en de eisen van de klant, zijn er nog veel manieren om LCD-verbindingsschermen te installeren. Nu zal ik een aantal veelvoorkomende installatiemethoden voor LCD-splitsingsschermen noemen.
1. Installatie voor wandmontage van het LCD-verbindingsscherm
Deze installatiemethode is wandmontage. Het voordeel is dat het een kleine ruimte inneemt en geschikt is voor kleine ruimte en kleinschaligheid. Over het algemeen wordt aanbevolen om 3 rijen × 3 kolommen te hebben, wat mooier en genereuzer is. De algemene bedieningsmethode is om expansieschroeven te gebruiken om de beugel aan de muur te bevestigen en vervolgens het LCD-verbindingsscherm aan de beugel te hangen. Installatie is gemakkelijk en snel geleverd.Als het aantal splitsschermen groot is, moet worden bekeken of de muur het gewicht kan dragen. Het nadeel is dat het niet erg gemakkelijk te onderhouden is: als de rand klaar is, moet deze worden gedemonteerd, dus de rand moet gemakkelijk te demonteren zijn.


2. Ingebouwde installatie van LCD-splitsingsscherm
Embedded installatie betekent dat het LCD-splitscherm in de muur is ingebed, wat erg mooi is. De werkwijze is om de ruimte uit te graven voor plaatsing op de muur, let hierbij op 5 cm links en rechts van het scherm en 10 cm boven het scherm. Deze installatiemethode is een beetje voor de hand liggend en kan goed worden geïntegreerd met de omgeving.Het scherm kan hetzelfde zijn als het omringende scherm en de stijl is erg hoog.


3. Installatie van een kamerhoge tv-wandkast
De lengte, breedte en dikte van dit soort tv-muur moeten worden aangepast aan de grootte. U kunt ook een LED-stripscherm aan de zijkant toevoegen om de woorden "Welkom XX leiders om te inspecteren" weer te geven. De tv-muur is sterk en mooi, en er kunnen genoeg onderhoudskanalen achter zitten, en het is handiger om te verplaatsen.


4. Verticale beugelinstallatie
Er zijn vereisten op de grond en de grond moet vlak zijn. Deze installatiemethode is ook handiger voor onderhoud.De afstand van het scherm tot de muur is ongeveer 650 mm en de montage van de beugel is verdeeld in een enkellaagse beugel en een dubbellaagse beugel, en de selectie moet in detail worden geanalyseerd. Als er geen muur is, kan deze alleen dubbellaags zijn, die de grond op en neer kunnen houden en bovenop kunnen laden. Er zijn massieve wanden en er kunnen enkellaagse beugels worden gekozen.


Het LCD-verbindingsscherm is een waardevol item en kwetsbaar. Installatie vereist professionele begeleiding en bediening.