Waar moet ik op letten bij het installeren van de aluminium vloerstandaard?

2020-11-25 12:16:21 hongling

Waar moet ik op letten bij het installeren van de aluminium vloerstandaard?


Onlangs is onze technologie op een probleem gestuit bij het installeren van LCD-verbindingsschermen met vloerstandaard. Dit probleem doet zich vaak voor tijdens de installatie van LCD-verbindingsschermen. Ik zal deze vraag nu aan iedereen stellen. Deze installatie is 3 * 3 negen schermen, de installatielocatie is voor de achtergrondmuur.
Technisch rapport meldde dat de achterkant van de plank geen stevige muur is, deze is versierd met gipsplaat. Het moet rechtop worden ondersteund voor installatie. Het bovenste deel van het dak is echter versierd en er kunnen geen kolommen meer worden geplaatst. Ten slotte gebruikt de klant na overleg met de klant dubbellaagse aluminium profielen. Vloerstandaard.
We weten allemaal dat bij het kiezen van een installatiemethode voor LCD-verbindingsschermen, deze over het algemeen wordt overwogen op basis van de installatieomgeving ter plaatse en de gebruikersvereisten. De algemene inbouwsituatie is onderverdeeld in vier typen: 1. Installatie TV-wandkast onder 2. Wandmontage 3. Installatie enkellaags aluminium profiel vloerstaande beugel 4. Installatie dubbellaagse aluminium profiel vloerstaande beugel. Bij de keuze van de montagemethode van de aluminium profielbeugel wordt er vooral rekening mee gehouden dat de gebruiker in een later stadium wil zomen en het aantal geplaatste platen relatief groot is. Voordat je de montagemethode kiest, moet je uitzoeken wat de omgeving ter plaatse is. Is de achterwand solide?


标签: Vloerstandaard