Wat is het verschil tussen een lcd-reclamemachine en een lcd-tv

2020-11-25 12:15:42 hongling

Wat is het verschil tussen een lcd-reclamemachine en een lcd-tv?
Sommige klanten zullen de redacteur vragen naar het verschil tussen lcd-reclamespeler en lcd-tv. Kun je lcd-reclamespeler gebruiken ter vervanging van lcd-tv? Dan zal ik op basis van jarenlange ervaring het verschil uitleggen tussen lcd-reclamespeler en lcd-tv. In feite kun je beginnen bij het uiterlijk. Het lijkt erg op elkaar, maar het verschil is inderdaad erg groot.De reden waarom lcd-reclamemachines voor commercieel gebruik duurder zijn dan lcd-tv's en waarom lcd-tv's geen lcd-reclamemachines kunnen vervangen, komt vooral tot uiting in de volgende punten:
1. De eerste is helderheid: LCD-reclamemachines verschijnen over het algemeen in open ruimtes en hebben een betere verlichting. Daarom is highlighting ook een belangrijk kenmerk van lcd-reclamemachines. LCD-reclamemachines gebruiken over het algemeen industriële schermen, terwijl lcd-tv's over het algemeen tv-schermen gebruiken. Qua kosten is de schermprijs van de lcd-advertentiespeler hoger, en de helderheid natuurlijk ook hoger.
2. Stabiele prestaties zijn overweldigend: LCD-reclamespelers worden over het algemeen geïnstalleerd op openbare plaatsen met luidruchtige mensen, met meer stof, en temperatuur en vochtigheid zijn niet erg stabiel. Daarom zijn de stofdichte prestaties van de LCD-reclamemachine beter. LCD-reclamespelers zijn vaak 24 uur per dag actief. Wat betreft het materiaal van de beeldschermpaneelspeler, kan door langdurig werk de opgehoopte warmte elektronische producten gemakkelijk verouderen. Qua uiterlijk is het uiterlijk van de LCD-reclamemachine grotendeels gemaakt van legeringsmaterialen, en de lcd-tv maakt gebruik van plastic, waardoor de lcd-reclamemachine tot op zekere hoogte verdwijnt.Daarom zijn de warmteafvoerprestaties van de lcd-reclamemachine sterker dan die van het lcd-scherm en de lcd-tv. Om het werk in een verscheidenheid van "ongemakkelijke omgevingen" te garanderen, om 24 uur ononderbroken te werken, om de stabiliteit van de LCD-reclamemachine te verbeteren, zijn aanvullende instellingen vereist en zijn bepaalde kosten hoger.
Ten derde is het verschil in stroomverbruik ook groot: huishoudelijke of persoonlijke producten zullen meer aandacht besteden aan stroomverbruik en pleiten voor milieubescherming en energiebesparing. In dit opzicht lijken LCD-reclamemachines op industriële displays: ze vereisen niet opzettelijk een verminderd stroomverbruik, maar vereisen alleen stabiliteit: extra koelsystemen, heldere achtergrondverlichting en andere ontwerpen zullen het stroomverbruik aanzienlijk verhogen. De nieuw gecreëerde LCD-reclamemachine maakt gebruik van technologie bij het verwerken van stroomverbruik, waardoor het stroomverbruik van het product aanzienlijk wordt verminderd en de levensduur van de LCD-reclamemachine wordt verlengd.
Ten vierde, het verschil tussen de voeding: LCD-reclamemachines hebben veel tijd nodig om te werken, dus de vereisten voor de voeding zijn erg streng. Over het algemeen moet de voeding een goede zelfdissipatie, stabiele prestaties en duurzamer zijn dan LCD-tv's in bepaalde programma's.
5. De LCD-reclamemachine heeft aan de muur gemonteerde, T-vormige en verticale reclamemachines: het exquise uiterlijk van de dual-touch LCD-reclamemachine is ook een hoogtepunt bij gebruik op grote platforms, en het ontwerp van het uiterlijk heeft ook een lijn van schoonheid.
6. Het uiterlijk van de LCD-reclamemachine is speciaal uitgerust met een antidiefstalsysteem: omdat de LCD-reclamemachine op openbare plaatsen wordt geplaatst, is er tot op zekere hoogte antidiefstal nodig, iets wat lcd-tv's niet kunnen.