Introductie van de multi-touch salontafel functie

2020-11-25 12:13:45 hongling

De basissamenstelling is als volgt:


◇ Traditionele salontafelstructuur


◇ Hostcontrolesysteem


◇ Beeldvormingssysteem


◇ Touch-controlesysteem


◇ Bedieningseenheid voor tv-weergave


Kenmerken:


1. Het kan de zakelijke basisbehoeften van meerdere industrieën integreren, zoals het bestellen van liedjes via KTV, het bestelsysteem voor catering, het weergeven van onroerend goed, de verwerking van telecom / mobiel / bankieren zelfbediening, het voorverkoop van auto's, het weergeven van trouwfoto's, de introductie van toeristische attracties, museum / Wetenschap en technologie museum introductie en andere functies


2. Interactief entertainmentsysteem, interactieve spellen met meerdere aanrakingen, deelname van meerdere personen, actieve sfeer en meer gebruikersconsumptie;


3. Het kan worden verbonden met internet, surfen op het web en informatie verzamelen.


4. Randinformatie opvragen, handige service


5. Functies uitbreiden (andere daadwerkelijke toepassingen kunnen op aanvraag worden ontwikkeld)


Kenmerken


1. Super kosteneffectief


Men kan de ouderwetse salontafel, eettafel en randapparatuur voor multimedia-entertainment vervangen, de kwaliteit upgraden, de kosten verlagen en hoge kostenprestaties leveren


2. Multi-touch, gelijktijdige bediening door meerdere personen


Unieke optische interactieve detectie beeldvormende patenttechnologie, realiseert echte multi-touch, geen spookpunten; volledig compatibel met TUIO en Windows multi-touch standaarden; bereikt gelijktijdige herkenning van meer dan 100 aanraakpunten; gebruiker vingeraanraakdetectie, in tegenstelling tot interactieve projectiespellen, alleen Omdat ze het zwaaien van de arm herkennen, kan de oogverblindende aanraakbeweging niet worden bereikt, en meer dan 10 mensen werken tegelijkertijd zonder elkaar te hinderen.


Drie, flexibele configuratie, flexibel om verschillende ontwerpdiensten te bieden voor gepersonaliseerde gebruikers om aan individuele behoeften te voldoen


Het uiterlijk is ontworpen volgens de behoeften van de klant in verschillende stijlen, maten, materialen, enz. De desktop kan kiezen voor gehard glas of LCD-scherm, en de hostconfiguratie kan ook flexibel worden aangepast aan de behoeften, om het meest kosteneffectieve product voor u te creëren.


4. Rijke behoeften en toepassingen in de branche, domeinoverschrijdende activiteiten, hogere verkopen,


Veel gebruikt in: familie, KTV, bars, restaurants, onroerend goed, huwelijksfotografie, communicatie, bankwezen, toerisme, tentoonstellingshallen, wetenschaps- en technologiemusea, musea, enz.


Vijf, het oppervlak is vlak


Het oppervlak is van glas, het is niet nodig om een frame van 1-2 cm uit te steken zoals bij een multi-touchscreen met infraroodframe.


Zesde, waterdicht, krasbestendig en anti-beat


Het oppervlak van de salontafel: waterdicht, krasbestendig en slagvast, dat volledig voldoet aan de prestatie-eisen van de traditionele salontafel (type infrarood frame kan niet worden bereikt).


Zeven, hoge gevoeligheid


Hoge verversingssnelheid: de aanraakverversingssnelheid is 60 fps, de aanraakervaring is eersteklas en er is helemaal geen vertraging.


8. HD-beeld


4: 3 high-definition beeld, ultra-short throw projector met hoge helderheid. Uniek ontwerp tegen omgevingslichtinterferentie, kan werken onder zonlicht en schijnwerpers.