Introductie van touch computer TV all-in-one machine

2020-11-25 12:13:07 hongling

Synchrone interactiefunctie:


   All-in-One PC&TV, dat traditionele computer-mainframe, monitor, touchscreen, tv en luidspreker integreert via geavanceerde technologie, heeft onafhankelijke computer- en tv-functies.


1. Whiteboard-functie: schrijven, wissen, markeren (tekst- of lijnmarkering, maat- en hoekmarkering), tekenen, object bewerken, formaat opslaan, slepen, inzoomen, scherm trekken, spotlight, schermopname, schermbesparing, scherm kan worden gerealiseerd Video en afspelen, handschriftherkenning, toetsenbordinvoer, tekstinvoer, video en audio en weblinks, gebruiken Netmeeting of de oude partner WEBCDN om krachtige functies te bereiken, zoals interactief lesgeven op meerdere whiteboards, en kunnen ook cursusmateriaal maken voor gebruik in de klas.


2. Intelligente annotaties, snel wisselen: om te voldoen aan de behoeften van annotaties voor verschillende leermiddelen, heeft de software speciaal krachtige annotatiefuncties gemaakt, die open afbeeldingen, OFFICE-documenten, PPT-documenten, video's en andere bestanden kunnen annoteren. Het reserveert ook een stuurprogramma-vrije ingangsinterface voor cabines, die kan worden gebruikt met cabines met deze functie om de inhoud van de video-cabine rechtstreeks te annoteren en te becommentariëren.


3. Gebruiksgemak: de software-interface heeft een ingebed grafisch menu-ontwerp, vrij schakelen op volledig scherm, gebruiksvriendelijke interface, eenvoudige bediening, sterke interactie tussen mens en computer, geen speciale training en gedetailleerde inspectiehandleiding, u kunt binnen 10 minuten leren werken.


4. Compatibiliteit: het systeem is compatibel met alle andere software, ondersteunt het gebruik van software met speciale effectgereedschappen, ondersteunt schrijven, tekstbewerking en bewerken in de presentatiestatus van PPT-presentaties en dia's, en de bewerkingsstatus van bewerkingssoftware van derden, zoals WORD en EXCEL. Bewerkingen zoals labelen, illustreren, tekenen, verschillende speciale presentatie-effecten en hulpfuncties. Kan AVI, WMV, SWF, RM en andere videoformaten afspelen.


5. Uitbreidbaarheid: Het softwaresysteem kan worden aangepast. Zo kunnen bijvoorbeeld alle afbeeldingen, elementen, achtergronden, afbeeldingen, sjablonen enz. Worden opgeslagen of geïmporteerd in de overeenkomstige kolommen van de bronnenbibliotheek, zodat de school volledig kan worden gedeeld tijdens het onderwijsproces. Overvloedige leermiddelen tussen scholen en internet.


6. Opslaan en opnemen van documenten: volgens de PPT-modus kan de inhoud van het lesbord worden opgeslagen, bewerkt en opgeroepen, en kan de inhoud van het bord direct worden afgeleverd om af te drukken. Het is ook mogelijk om het schermweergaveproces tijdens het lesgeven op te nemen, wat handig is om op te slaan en op te roepen.


Multimedia-integratiefunctie:


1. Rijke multimedia-invoer- en uitvoerinterfaces, die kunnen worden aangesloten op verschillende multimedia-apparatuur zoals opname en uitzending, beursstands, settopboxen, audio, enz. Uitgerust met alle computerfuncties, VGA-signaaluitgang, aangesloten op bedrade en draadloze netwerken.


2. Ondersteuning van annotatie en wijziging in WORD, EXCEL-bewerkingsstatus en PowerPoint-presentatiestatus, en bewaar de originele trace.