Op welke details moet worden gelet bij het installeren van een liftreclame-machine

2020-11-25 12:12:27 hongling

Op welke details moet worden gelet bij het installeren van de liftreclame-machine?


Het is niet overdreven om te zeggen dat de liftreclame-machine voor mensen bijna een van de belangrijkste manieren is geworden om in hun vrije tijd informatie te verkrijgen. Dus op welke details moet gelet worden bij het installeren van lift-lcd-reclamemachines?
Op welke details moet worden gelet bij het installeren van een LCD-reclamemachine voor liften
Maak allereerst onderscheid waar de LCD-reclamemachine in de lift is geïnstalleerd: omdat de installatiepositie anders is, zullen de zaken die aandacht nodig hebben, anders zijn.
Ten eerste: waar moet u op letten bij het installeren van de LCD-reclamemachine in de lift?
De doorgaans geziene ESC's zijn relatief klein en relatief gesloten. Voor de liftreclame-machine zijn er bepaalde problemen bij de installatie, waaronder het probleem met de stroomvoorziening. Volgens de norm moet de stroomtoevoer van de LCD-reclamemachine 220v bereiken, maar voor de liftreclame-machine is het relatief veilig om de 220v-stroom vanaf de bovenkant van de auto te gebruiken. sommige. De andere is om van de liftreclame-machine een stroom van 12-36V te maken en de spanningsconversie via de adapter te voltooien. Een ander punt is dat het signaal in de auto relatief zwak is. De beste manier is om een stand-alone versie van de liftreclame-machine te gebruiken en de U-schijf te gebruiken om de weergegeven inhoud op te slaan en af te spelen voor real-time afspelen. Bovendien is het niet mogelijk om schroeven in de liftkooi te plaatsen om gaten te slaan, en de stand-alone reclamemachine alleen te plakken met glaslijm, enz., Zodat bij de aankoop rekening moet worden gehouden met het gewicht van de reclamemachine en het proces van vastplakken moet worden vermeden. De reclamemachine is te zwaar en veroorzaakt onnodige verliezen.
Ten tweede: waar moet ik op letten bij het installeren van de LCD-reclamemachine bij de liftingang?
Sommige grote LCD-reclamemachines zijn te zien in de liftingangen van veel commerciële gebouwen en woongebouwen. In vergelijking met het installeren van reclamemachines in liften, is het gemakkelijker om reclamemachines bij liftingangen te installeren. Een daarvan is dat de signaalsterkte van de liftingang op geen enkele manier wordt beïnvloed, dus u kunt kiezen voor de online versie of de stand-alone versie van de LCD-reclamemachine. Ten tweede kan de liftreclame-machine bij de liftingang worden geïnstalleerd zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het spanningsprobleem.Nadat de installatie is voltooid, kan deze direct worden gebruikt zonder het gebruik van converters. Bovendien kan de reclamemachine die bij de liftingang is geïnstalleerd, met schroeven worden bevestigd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het gewicht van de LCD-reclamemachine.
Meer aandacht: fabrikanten van LCD-reclamespelers