Hoe de dode lamp van het LCD-verbindingsscherm testen?

2020-11-25 12:11:26 hongling

Hoe de dode lamp van het LCD-verbindingsscherm te testen? Soldeer de twee draden van de dode lamp van dit soort virtueel lassen aan een metalen strip, week deze in een dikker zwavelzuur, zodat het externe colloïde van de LCD-splitsing wordt opgelost en het colloïde volledig is opgelost. Door de lasomstandigheden van elke soldeerverbinding onder een microscoop te observeren, kunt u zien of het probleem het eerste of tweede laswerk is, de parameterinstelling van de gouddraadkogellasmachine onjuist is of andere redenen, om de methode en het proces te verbeteren om het fenomeen van vals lassen opnieuw te voorkomen optreden.
Gebruik een aansteker om de LCD-splitsingskabel te verwarmen tot 200-300 ℃ voor de niet-verlichte LCD-splitslamp, verwijder de aansteker en gebruik een 3 volt knoopbatterij om de LCD-splitsing te verbinden met de positieve en negatieve polen. Als de LCD-splitsingslamp op dit moment kan oplichten, maar met Naarmate de leadtemperatuur daalt, verandert de LCD-laslamp van helder in niet helder, wat bewijst dat de LCD-laslamp een vals laswerk is. De reden waarom de verwarming kan oplichten, is door het principe van thermische uitzetting en samentrekking van metaal te gebruiken. Wanneer de vloeibaar-kristal-verbindingskabel wordt verwarmd, wordt de uitzetting en extensie verbonden met de interne soldeerverbindingen. Op dit moment wordt de stroom ingeschakeld en kan de vloeibaar-kristal-splitsing normaal licht uitstralen. Als de temperatuur daalt, wordt het vloeibare kristal De laskabel krimpt en keert terug naar de normale temperatuur, en wordt losgekoppeld van de interne soldeerverbindingen en de LCD-laslamp gaat niet branden Deze methode is effectief na herhaalde pogingen.
Gebruikers die LCD-laswandproducten gebruiken, zullen echter ook te maken krijgen met het fenomeen van deadlights. Dit is het fenomeen van deadlights nadat LCD-splitsingsproducten een bepaalde tijd zijn gebruikt. Er zijn twee redenen voor deadlights. Open deadlights zijn te wijten aan een slechte laskwaliteit. Of er is een probleem met de beplatingskwaliteit van de beugel, en de lekstroom van de LCD-splitsingschip zal toenemen, waardoor de LCD-splitsingslamp ook niet gaat branden. Tegenwoordig hebben veel LCD-splitsingsproducten geen antistatische bescherming om de kosten te drukken, dus het is gemakkelijk om de chip te beschadigen door opgewekte statische elektriciteit. Op regenachtige dagen is onweer vatbaar voor statische hoogspanningselektriciteit die wordt opgewekt door de voedingslijn, en de pieken die op de voedingslijn worden geplaatst, zullen ervoor zorgen dat het LCD-splitsingsproduct in verschillende mate wordt beschadigd.