De installatiestappen van het LCD-verbindingsscherm zijn zo ingewikkeld!

2020-11-25 11:59:10 hongling

De installatiestappen van het LCD-verbindingsscherm zijn zo ingewikkeld! De installatie van een LCD-splitsingsscherm is niet zoals gewone weergaveapparatuur, plaats het gewoon op en installeer het. De installatie van een LCD-verbindingsscherm moet niet alleen de installatielocatie zorgvuldig kiezen, maar ook aandacht besteden aan het licht rond de installatieomgeving, en ook aandacht besteden aan de bedrading, en er zijn ook vereisten voor het frame.
De installatiestappen van het LCD-verbindingsscherm zijn zo ingewikkeld!
1. Keuze van installatiegrond:
De installatiegrond voor LCD-lasschermen dient vlak te zijn, omdat het gehele systeem van LCD-lasschermen relatief groot is qua volume en gewicht. De geselecteerde vloer moet ook een bepaald draagvermogen hebben. Als de vloer tegels is, kan deze mogelijk het gewicht niet dragen. Een ander punt is dat de geïnstalleerde aarde antistatisch moet zijn.
2. Opmerkingen over bedrading:
Let bij het installeren van het LCD-verbindingsscherm op het onderscheid tussen de voedingslijn en signaallijn bij de bedrading en installeer ze op verschillende plaatsen om interferentie te voorkomen. Bereken bovendien, afhankelijk van de grootte en installatiepositie van het scherm van het hele project, de lengte en specificaties van de verschillende benodigde lijnen en bereken de behoeften van het hele project.
3. Vereisten voor omgevingslicht:
Hoewel de helderheid van het LCD-splitsingsscherm erg hoog is, is deze toch beperkt, dus het licht rond de omgeving waar je wilt installeren mag niet te sterk zijn.Als het te sterk is, zie je het beeld mogelijk niet op het scherm. Het licht (raam) dat in de buurt van het scherm kan binnendringen, moet indien nodig worden geblokkeerd en het is het beste om het licht uit te doen wanneer het apparaat in werking is om de normale werking van het apparaat te garanderen. Installeer geen lamp direct voor het scherm, maar installeer gewoon een inbouwspot.
4. Kadervereisten:
Om het onderhoud van het LCD-lasscherm in de toekomst te vergemakkelijken, moet de kaderrand een verwijderbare rand zijn. Een opening van ongeveer 25 mm is gereserveerd tussen de binnenrand van het buitenframe en de buitenrand van de splitsingswand.Voor grote splitswanden moet de marge op passende wijze worden vergroot in overeenstemming met het aantal kolommen. Bovendien is het onderhoudskanaal in principe niet minder dan 1,2 m breed om later voor onderhoud de kast in te gaan. De uitneembare zijstrippen worden bij voorkeur 3-5 mm van de schermrand aangedrukt Nadat de kast en het scherm volledig op hun plaats zijn gemonteerd, worden de uitneembare zijstrippen definitief bevestigd.
5 Ventilatievereisten:
In het onderhoudskanaal moeten airconditioners of luchtuitlaten worden geïnstalleerd om een goede ventilatie van de apparatuur te garanderen. De locatie van de luchtuitlaat moet zo ver mogelijk verwijderd zijn van de LCD-verbindingswand (ongeveer 1 m is beter), en de lucht uit de luchtuitlaat mag niet rechtstreeks tegen de kast worden geblazen om schade aan het scherm te voorkomen als gevolg van ongelijkmatige verwarming en koeling.
Op de bouwplaats van de LCD-splitsing moeten de installatie en foutopsporing gebaseerd zijn op het fenomeen dat wordt weerspiegeld door de fout om de oorzaak te bepalen, en de synchronisatie-interface en transmissiekabel van de apparatuur moeten worden gecontroleerd en het synchronisatiefrequentiebereik van de signaalbron en de displayterminal moeten worden vergeleken. Als het beeld ghosting heeft, controleer dan of de transmissiekabel te lang of te dun is. De oplossing is om de kabel te vervangen om te testen of om een signaalversterker en andere apparatuur toe te voegen.
Als de focus niet ideaal is, kunt u de displayterminal aanpassen. Geconfronteerd met de opkomst van problemen, moeten we eerst leren analyseren, zodat we de hoofdoorzaak van het probleem beter kunnen oplossen Door een sterke analyse kan de inspectietijd worden verkort. Deze methoden zijn enkele methoden en vaardigheden voor het debuggen na installatie. Het installatieprogramma moet bekwaam en goed zijn. Alleen professionele mensen kunnen professionele dingen doen.
Meer aandacht: fabrikanten van LCD-reclamespelers